Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя, шиї та під очі la prairie advanced marine biology revitalizing...

6500 грн
Опис

Тестер 50 мл
❗️Оригінал
Батч-код 34403412
Термін до жовтень 2025 року
Ціна в магазинах від 12 тис. грн
Моя ціна 6500 грн

Відновлювальний крем- емульсія

Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion - це багатофункціональна ультралегка емульсія від La Prairie, призначена для комплексного догляду і моментального відновлення шкіри обличчя, шиї та ділянок навколо очей. У розкішному засобі провідні швейцарські майстри-косметологи поєднали рослинні компоненти, вітаміни та різноманітні органічні біоактивні речовини, які забезпечують глибоке зволоження і відновлення природної еластичності шкірного покриву.

Унікальна формула емульсії, яка основана на цінних екстрактах морських водоростей, насичує дермальні клітини молекулами вологи та оберігає шкіру від пересушування і лущення, одночасно пом'якшує її й підвищує рівень пружності. До того ж, активні складові продукту забезпечують надвисокий рівень антиоксидантного захисту, тим самим допомагаючи не лише усунути всі ознаки в'янення жіночої шкіри, але і запобігти їх можливій появі.

Представлений засіб надзвичайно швидко поглинається в епідерміальні шари та не залишає непривабливого жирного блиску, а також у кілька разів підсилює вплив інших засобів догляду. Саме тому він ідеально підійде для використання як під час ранкових лазневих процедур, так і після вечірнього очищення шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Нішева Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?