Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий крем для повік з чинниками зростання manyo factory 4gf eye cream

1350 грн -8% 1250 грн
Опис

Омолоджуючий крем для повік з чинниками зростання MANYO FACTORY 4GF Eye Cream рекомендується для догляду за зрілою шкірою.
Крем інтенсивно підвищує еластичність і пружність шкіри, прискорює синтез колагену і зміцнює. Зменшує вираженість зморшок, розгладжує шкірні заломи і мімічні зморшки, зберігає молодість шкіри і ефективно зволожує.
Прекрасно бореться з втомою, мішками і темними колами під очима. Покращує тон шкіри, м'яко освітлює і тонізує.
До складу крему входить унікальний комплекс з 4 факторів росту, який здатний уповільнити процеси старіння, зменшити вираженість зморшок і відновити пошкоджені ділянки епідермісу.

4 види факторів зростання:
EGF — епідермальний фактор росту
Прискорює відновлення і загоєння тканин шкіри, стимулює утворення колагену і еластину, надає регенеруючу дію, покращує клітинний метаболізм, що перешкоджає утворенню рубців і шрамів.
FGF — фактор росту фібробластів
Ефективно заповнює недолік вологи в клітинах епідермісу, сприяє її утримання і попереджає поява сухості. Допомагає зберегти пружність і еластичність тонкої шкіри в області очей.
TGF — трансформуючий фактор росту
Активізує синтез волокон колагену і еластину в тканинах, зміцнює тургор і підвищує пружність шкіри, запобігає появі мішечків і припухлості під очима.
IGF — інсуліноподібний фактор росту
В комплексі з іншими факторами зростання дає інтенсивне зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння, усуває тьмяність і темні кола.

Головні функції омолоджуючого крему для очей:
Ліфтинг-ефект;
Глибоке зволоження;
Зміцнення захисних функцій шкіри;
Освітлення.

Основні діючі компоненти:
Аденозин — потужний омолоджуючий компонент. Підтягує шкіру, підсилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси старіння.
Ацетил Гексапептид — пептид, що складається з 6 амінокислот. Зменшує глибину зморшок, викликаних рухом мімічних м'язів обличчя, робить «ефект ботокса». Після нанесення на шкіру проникає в базальний шар епідермісу, де він здійснює модуляцію м'язових скорочень.
Гіалуронова кислота — створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, усуває дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.
Экстракт облепихи — очень хорошо ускоряет регенерацию тканей, повышает местный иммунитет, повышает тургор кожи, насыщает кожу витаминами, выравнивая цвет лица и делая общий тон кожи свежим, красивым и отдохнувшим.
Ниацинамид — способствует стимуляции синтеза коллагена и улучшению защитных функций кожи, помогает снизить трансэпидермальную потерю влаги из эпидермиса и устранить пигментацию, увлажняет, сужает поры, успокаивает, осветляет.

Рекомендуется для зрелой кожи.
Косметика с пептидами не рекомендуется для использования в период беременности и лактации.

Способ применения: Используйте 2 раза в день — утром и вечером, после сыворотки и перед кремом для лица. Нанесите крем на кожу лёгкими похлопывающими движениями и дайте ему впитаться.

Крем можно использовать в области вокруг глаз, на носогубных складках и зоне межбровия, на шее и в качестве крема для лица.

Объем: 30 мл
срок годности: 27.12.2023

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?