Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний і живильний крем для обличчя holy land cosmetics avocado cream

2350 грн -11% 2100 грн
Опис

Зволожувальний і живильний крем для обличчя

Avocado Cream ізраїльського бренда Holy Land Cosmetics - це спеціальний зволожувальний і живильний крем для обличчя. Дбайливі якості цього засобу потішать власниць висушеної шкіри, схильної до надмірної втрати вологи, яка подразнюється та пошкоджується внаслідок зневоднення. Огортаючи належним доглядом сухий епідерміс, продукт гарантує винятковий комфорт і працює над поверненням здорового стану.

Основою косметичної формули виступає масло авокадо та ланолін. Ці активні компоненти дають можливість крему насичувати клітини живлющою вологою та поживними речовинами, надавати пом'якшувальну і заспокійливу дію. Разом з тим вони зумовили регенераційні, антиоксидантні, захисні властивості продукту.

Такий засіб чудово покращує стан навіть найсухішого, чутливого та подразненого епідермісу, оберігає від впливу сухого повітря в закритих приміщеннях або холодного зимового вітру. За його допомогою шкіра стає гладенькою, ніжною і бархатистою, позбавляючись від почервонінь, подразнень, лущення і інших неприємних відчуттів.

Спосіб застосування

невелику кількість крему для обличчя нанести масажними рухами на попередньо очищену шкіру обличчя, втираючи до повного всотування. Застосовувати вранці та/або ввечері.

Склад

Water (Aqua), Isopropyl Myristate, Mineral Oil, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Glycerin, Lanolin, Triethanolamine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090).

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Сфера застосування:
Обличчя
Особливості:
Зимовий
Вид:
Крем

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?