Всі категорії
Додати товар

Антивіковий стік для обличчя з пептидами medi peel peptide 9 mela stick

650 грн
Опис

Висококонцентрований стік призначений для догляду не лише за шкірою обличчя, а й за областю навколо очей, та від природи тонкою шкірою шиї та декольте.

Рекомендується використовувати стік для догляду за шкірою губ.

Завдяки високотехнологічним, перевіреним часом активам стик ефективно справляється із заповненням зморшок, зміцненням, відновленням еластичності та вирівнюванням тону шкіри.

Даний засіб поєднав у собі високу концентрацію активів, робочу компонентну формулу, настільки властиву ампульним сироваткам, з властивостями зволожуючого, живильного крему, що відновлює.

Завдяки зручному формату та невеликій формі, можна скористатися стіком у будь-якому місці та у будь-який час.

Запатентований комплекс Melatoxin 3% складається з токоферол ацетату і ніацинаміду і є потужним антиоксидантним активом.

Завдяки його дії клітини епідермісу насичуються киснем, вологою, оберігаючи ліпідну мантію шкіри від пошкодження УФ-променями.

Підвищує опірність до зовнішніх агресивних факторів.

Освітлює пігментні плями, запобігає гіперпігментації, надаючи шкірі рівного тону і здорового сяйва.

Альфа-бісабалол – запатентований актив натурального походження, отриманий шляхом дистиляції ефірної олії німецької ромашки.
Це багатофункціональний компонент, який, крім протизапальних, імуномодулюючих та відновлювальних властивостей, здатний знижувати синтез меланіну, тому ефективний в усуненні пігментації, освітлюючи загальний тон шкіри

Екстракт Білого Томату – потужний рослинний антиоксидант, що містить безбарвні каротиноїди та вітаміни С, РР, В2.
Сприяють освітленню шкіри та уповільненню синтезу меланіну в шкірі, ефективно перешкоджаючи утворенню гіперпігментації.
Перешкоджає формуванню вільних радикалів, тим самим знижуючи шкоду, яку завдають агресивні фактори зовнішнього середовища.

Вітамін С (Аскорбінова кислота) – антиоксидант, який пригнічує вироблення меланіну в шкірі, тим самим освітлює пігментацію і перешкоджає її появі, зраджуючи шкіру рівний тон і здорове сяйво.
Стимулює вироблення власного колагену, покращуючи пружність шкіри обличчя.

Комплекс з 9-ти пептидів, ацетил гексапептид-8 та ацетил октапептид-3 (SNAP-8) – пептиди-міорелаксанти пригнічують скорочення м’язів, відповідальних за появу мімічних зморшок.
Діють подібно до ботоксу, але без блокування мімічної мускулатури, що дозволяє уникнути ефекту «маски».

У комплекс також входять 7 сигнальних пептидів, які стимулюють синтез власних колагену та еластину (пальмітоїл тетрапептид-7, трипептид міді-1, пальмітоїл пентапептид-4, пальмітоїл трипептид-1, олігопептид-29, олігопептид-3).

Комплекс з 7 видів гіалуронових кислот інтесивно зволожує шкіру обличчя, перешкоджаючи її зневодненню, підтримуючи оптимальний водний баланс

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Призначення:
Антивікове
Продавець
tonymoly
Tony Moly
Коломия
51% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?