Всі категорії
Додати товар

Засіб від прищів та почервоніння

257 грн -1% 255 грн
Опис

Локальний засіб з рожевим каламіном, камфорою, сіркою та цинком за 1 ніч рятується від прищів та почервонінь. Миттєво заспокоює, усуває набряк і зуд, абсорбує надлишок сала,усуває проблеми шкіри. Унікальний засіб формування захисного шару шкіри запобігає утворенню нових висипань, якщо його знизити.

🌿 Так, це саме для тих моментів, коли перед важливою подією з’являється прищик і потрібно його швидко усунути 😉 ☝️ Засіб миттєво заспокоює, усуває набряк і свербіння, матує проблемні ділянки. ☝️ Запобігає появі нових висипів. ☝️ Має дуже інтенсивну дію, тому обов’язково ознайомся з інструкцією перед використанням. Впевнені, що він стане твоїм надійним другом і забезпечить ідеальну чисту шкіру у важливі моменти життя.Можна використовувати підліткам 👍🏻

Спосіб використання: перед використанням не струшуйте пляшку,а дайте добре постояти банці. Потім окуніть ватну паличку до самого дна в флакон і точково нанесіть засіб на плями і прищики на обличчі, не витирайте. Дайте засобу висохнути і змити вранці. Не використовуйте в зоні навколо очей і на губах. Уникайте попадання в очі та слизові очі. Коли потрапляєте в очі, негайно промийте багато води. Якщо ви випадково розбовтали осад, поставте флакон з лосьйоном на гладку поверхню, почекайте, коли рідина трохи осяде, і тоді використовуйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?