Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий крем під очі sulwhasoо concentrated ginseng renewing eye cream ex, 3 мл

185 грн
Опис

Відновлюючий крем під очі з екстрактом женьшеня від корейського косметичного бренду Sulwhasoо Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream EX бореться з дрібними зморшками, темними колами, синцями, набряками, покращує структуру, робить шкіру міцнішою і еластичнішою. Крем для очей, усуне п’ять основних проблем, пов’язаних з зморшками навколо очей, робить шкіру міцнішою і гладенькішою. Вони призначені для того, щоб доглядати за ніжною шкірою навколо очей, мати легку текстуру, активно протидіють віковим змінам і повертає молоду шкіру. Завдяки густій щільній текстурі косметичні продукти глибоко проникає в тканину, зволожують, пом’якшують і накопичують вічні вітаміни.
Секрет ефективності відновлюючого крему від Sulwhaso — в його виключно натуральному складі.
Містить ензимовані екстракти листя, стебло і корінь червоного женьшеня — шестирічний женьшень, який містить 32 види сапонінів і полісахаридів, тоді як в китайські їх тільки 13. Червоний женьшень підвищує здатність клітин шкіри до регенерації, має ефект ліфтінга, має сильний антиоксидантний ефект, підвищує еластичність шкіри, бореться з усіма видами вікових змін.
Екстракт білої шовковиці багатий на вітамін С, органічні кислоти, цукор, фітостерину. Дослідивши біологічну діяльність шовкопрядів, дослідники виявили, що в екстракті з молодих пагонів дерева міститься бензофуранове з’єднання, яке гальмує процес утворення меланіну.
Екстракт астраґала значно підвищує опірність шкіри до дії ультрафіолетового випромінювання, запобігає утворенню пігментних плям, сприяє підтримуванню водного балансу, захищає шкіру від сухості та шелушіння. Масла жожоба та авокадо живлять шкіру і роблять її м’якою та ніжною.
Відсутність шкідливих синтетичних добавок дозволяє використовувати Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream EX власники чутливої і проблемної шкіри.
Спосіб використання: використовувати вранці і/ або ввечері.
Наносити на очищену шкіру навколо очей легкими масажними рухами.
Об'єм: мініверсія 3 мл
Термін придатності: 04.2025.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?