Всі категорії
Додати товар

Крем нічний «відродження» christina forever young repairing night cream

1800 грн
Опис

Крем нічний «Відродження» Christina Forever Young Repairing Night Cream

50мл. - 1900грн.

Щоб ваша шкіра відпочивала під час сну й ефективно омолоджувалась, а щоранку ви змогли радіти свіжому та красивому обличчю у дзеркалі, користуйтесь інноваційним засобом Christina Forever Young Repairing Night Cream.

Унікальна формула пропонованого продукту дозволяє йому згладжувати зморшки та запобігати утворенню нових, стимулювати ріст клітин і гальмувати вікові зміни вашої шкіри. Christina Forever Young Repairing Night Cream прекрасно зволожує обличчя, наповнює шкіру безліччю корисних компонентів, які позитивно впливають на її здоров'я. Масло карите, що входить до його складу, нормалізує баланс ліпідів та дієво бореться із запаленнями. Ефективність формули крему посилюється також дією пептидів, які підвищують утворення кератину та протеїнів. Пропонований засіб має напрочуд легку консистенцію, він дуже легко лягає на поверхню шкіри та чудово поглинається.

Спосіб застосування

нанесіть необхідну кількість нічного крему «Відродження» від Christina на попередньо підготовлену шкіру обличчя й шиї. Масажуйте до повного поглинання.

Склад

стеаринова кислота, масло ши, олія авокадо, декстран і ацетил пентапептид-1, бджолиний віск, фактор епідермального росту, сечовина, токоферил ацетат, ретиніл пальмітат, фітонадіон, метилдибромо глютаронітрил.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?