Всі категорії
Додати товар

Svr sebiaclear hydra відновлювально-зволожуючий крем

480 грн
Опис

Лінія SVR Sebiaclear розроблена для догляду за жирною та проблемною шкірою. Регулює вироблення шкірного сала, зменшує пори. Чудова ефективність препаратів поєднується з відмінною толерантністю до шкіри і, водночас, забезпечує виняткове косметичне задоволення. Редукція недосконалостей за 7 днів клінічно підтверджена. Нежирна, некомедогенна формула матує і зволожує шкіру навіть до 72 (2) годин. Sebiaclear - це засіб для самостійного застосування, але він також є ідеальним доповненням до різноманітних дерматологічних терапій.

Всі продукти з лінії SEBIALCLEAR не містять алергенів, підходять на 100% для чутливої шкіри, не забивають пори і мають нежирну консистенцію.

Формули серії SEBIACLEAR містять два дуже сильних дерматологічно активних компоненти, що зменшують недосконалості шкіри. Їх концентрація в окремих продуктах залежить від призначення препарату з метою забезпечення ефективної дії для конкретного типу шкіри.

• ГЛЮКОНОЛАКТОН - має протизапальні та унікальні відлущуючі властивості. Його ефективність порівнюють з дією кислот AHA, лише з набагато більшою толерантністю.
• НІАЦИНАМІД - чинить антибактеріальну дію і регулює секрецію шкірного сала.

SEBIACLEAR HYDRA - це інтенсивний крем, який є ідеальним доповненням для догляду за сухою та подразненою шкірою, особливо під час дерматологічних процедур. Він має підвищену заспокійливу та регенеруючу ефективність, а також запобігає утворенню червоних та коричневих постзапальних змін.

ПОКАЗАННЯ: Як доповнення до дерматологічного лікування, яке викликає надмірну сухість шкіри. Профілактично як зволожуючо-відновлюючий препарат у випадку схильної до вугрів шкіри, що потребує заспокоєння і зволоження.
Забезпечує 4 рівні дії: 48-годинне зволоження, заспокоєння та регенерація шкіри; доведена дія, яка запобігає появі пігментації; надання шкірі матовості.

100% перевірено на чутливій шкірі в період лікування від акне

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?