Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Pyunkang yul calming line gift set

965 грн
Опис

Ви тільки гляньте, яка пропозиція 🔥🔥🔥 за ціною двох продуктів - отримуєте три💣

Pyunkang Yul - Набір заспокійливий для обличчя - Calming Line Gift Set

* Заспокійливий та зволожувальний тонік для обличчя – тонер, призначений для щоденного догляду за проблемною та чутливою шкірою. Містить зволожувальні компоненти, включаючи гіалуронову кислоту та глюконолактон, які мають антиоксидантну дію. Екстракт центели азіатської прискорює загоєння, знімає запалення та має антибактеріальну дію, а також регенерує шкіру. Екстракт кори білої верби та екстракт чайного дерева мають протизапальний та антибактеріальний ефекти. Об'єм: 150ml.
* Заспокійлива сироватка - заспокійлива та зволожувальна сироватка для догляду за шкірою обличчя. Містить протизапальні алантоїн, мадекасозид, азіатикозид, мадекасова кислота та азіатикова кислота. Цераміди та пептиди значно прискорюють регенерацію шкіри. Сироватка сприяє зменшенню недосконалостей, зморшок та нерівного тону шкіри. Об'єм: 30ml.
* Заспокійливий, зволожувальний та захисний крем - заспокійливий зволожувальний крем, що містить екстракт центели азіатської, із заспокійливим та регенеруючим ефектом. Екстракт чайного дерева з антибактеріальними властивостями та цераміди надають зволожувальну та відновлювальну дію. Гіалуронова кислота та сквалан утримують воду в шкірі, забезпечуючи достатній рівень зволоження. Об'єм: 50ml.
Наш косметолог рекомендує засіб для:
* проблемної шкіри,
* зрілої шкіри,
* старіючої шкіри,
* зморшок,
* гіперпігментації.

👌: Заспокійливий та зволожувальний тонік для обличчя – після очищення обличчя нанести тонер на шкіру та рівномірно розподілити, уникаючи шкіру навколо очей.
Заспокійлива сироватка - нанести крапельку сироватки на очищене та тонізоване обличчя. Поступово розподілити, уникаючи шкіру навколо очей.
Заспокійливий, зволожувальний та захисний крем - нанести крапельку крему на очищене та тонізоване обличчя (можна також поверх раніше нанесеної сироватки). Наносити щоранку та/або вечір.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Зволоження
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
48% виконаних замовлень
Була