Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя gz store денний равликовий від зморшок, зволожуючий 15 мл

332 грн

розпродаж до 23 Травень

282 грн
Опис

Слимаковий крем з NEO-HELIXAN (активна витяжка зі слизу равлика) – це повноцінний догляд за шкірою будь-якого типу старше 30 років. У його складі органічні
інгредієнти, які регенерують клітини, відновлюють ліпідний баланс та внутрішньоклітинний обмін речовин. Крем із секретом равлика усуває сухість, лущення та запалення, роблячи шкірні покриви гладкими, гарного кольору та без косметичних дефектів. Актуальним є продукт і для того, щоб зменшити жирність шкіри, усунути неестетичний блиск.

Денний крем для обличчя на основі равликового секрету регенерує клітини, запобігає виникненню зморшок, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Корисна дія
Равликовий муцин здавна використовувався для покращення стану шкіри та омолодження. NEO-HELIXAN – це біологічно активна витяжка. Вона регенерує клітини, відновлює ліпідний баланс та обмін речовин, знімає подразнення та запальні процеси.

Люди, які віддають перевагу активному способу життя обов'язково повинні спробувати крем для обличчя на основі равлика муцина і застосовувати його щодня. Такий догляд подарує шкірі молодість та здоровий вигляд.

Поради щодо застосування
Нанесіть крем, що регенерує, на шкіру обличчя. Поступово розподіліть легкими масажними рухами. Використовувати крем рекомендуємо після 30 років.

Важливо!
Термін придатності органічних кремів – 3 місяці. Зберігати їх потрібно у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Міддл маркет Нішева Органічна Професійна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?