Всі категорії
Додати товар

Cocococho інновація омолодження крем-маска (2 в 1) пр-в глікостаріння (20г * 90)+380635243472

2890 грн
Опис

Для створення ефективного засобу проти старіння шкіри компанія COCOCHI COSME об'єдналася з японським професійним науково-дослідним інститутом Japan AGELAB, і в результаті на світ з'явилася абсолютно унікальна формула, яка не залишить слідів від зморшок на Вашому обличчі і буквально "розчиняє" пігментні плями, даруючи шкірі яскравість і здорове сяйво!  

COCOCHI AG Ultimate Facial Cream Mask - — це 2 повноцінні етапи — збагачені стовбуровими клітинами рослинного походження та чинниками росту, які активно стимулюють регенерацію шкіри, вироблення колагену та гіалуронової кислоти. Унікальний інгредієнт OrimosTM був створений спеціально для боротьби з процесом глікації, він ефективно пригнічує глікостаріння шкіри до 91%! А разом із фулереном, квітками японської сакури та гіалуроновою кислотою він запобігає накопиченню меланіну та наповнює необхідним кількістю вологи, роблячи шкіру еластичною та зволоженою

Але що ж таке глікостаріння? Глікація — це природний процес взаємодії цукру з білками в організмі, який призводить до руйнування і, як наслідок, пригнічення природного выработка колагену, порушує ритм оновлення клітин епідермісу, а сама шкіра набуває землистого відтінку, поглиблюються зморшки. Глікостаріння неможливо зупинити, позаяк воно зачіпає всі тканини організму людини, і це природний процес, який поступово нарощує темпи після статевого дозрівання. Але з допомогою регулярного щоденного догляду можна зменшити його прояв на шкірі обличчя.

 Крем-маска має потужний антиглікувальний ефект, усуває ознаки старіння й підвищує еластичність шкіри, завдяки стимулюванню вироблення колагену. Водночас зміцнює шкіру, дарує ліфтинг-ефект і візуально зменшує дрібні та глибокі зморшки. Відразу після застосування створює зволожувальну захисну плівку, тость стабілізує опірність шкіри ультрафіолету та стресовим чинникам, водночас інтенсивно зволожує й заспокоює шкіру. А за регулярного застосування здатна "розчинити" пігментні плями, надати обличчю сяйний і світлий вигляд.

 Властивості

Ефективно пригнічує глікостаріння шкіри;

Зменшує пігментні плями та миттєво просвітлюють шкіру;

Глибоко зволожує шкіру;

Сприяє виробленню власного колагену й еластану;

Зменшує й розгладжує зморшки;
Запобігає утворенню нових зморщок;

Підвищує пружність і еластичність шкіри;

Вирівнює тон шкіри.

продуктів COCOCHI AG Ultimate ефект проти глікації досягається патентованим комплексом компонентів, які не тільки уповільнюють старіння шкіри, але й глибоко зволожує, роблячи її гладкою й еластичною.

 Екстракти культивованих клітин рослинного походження активно відновлюють клітини дерми, насичують їх живлющою енергією, очищають від токсинів, що скупчилися, запускають процес регенерації та синтезу колагену й еластану. Як результат, шкіра стає свіжою, підтягнутою і майже без зморщок.

 

Екстракт квітів сакури допомагає запобігти ефектам глікування і сприяє освітленню пігментації та вирівнює нерівний колір обличчя. Також мають виражені протизапальні властивості, завдяки чому допомагають заспокоїти подразнену шкіру та мінімізувати запалення. Стимулює синтез колагенових волокон, підвищує гладкість шкіри та зменшує розмір пор.
Сквалан інтенсивно відновлює роговий шар шкіри, стимулює клітинний ріст, сприяє глибокому проникненню в шкіру вітамінів і мікроелементів. Його молекули зміцнюють дерму, перешкоджаючи випаровуванню вологи.

 Фулерен — молекула с неперевершеними якостями антиоксиданту, відома як молекула-спонж. Вона, подібно до губки, збирає на себе вільні радикали, звільняючи від їх клітини шкіри. Завдяки цьому ефекту компонент має протизапальну дію, сприяє тривалому зволоженню шкіри та вирівнює колір обличчя. 
лерен має потужну юантиоксидантну дію, , який бореться з усіма проблемами шкіри та ознаками старіння.
Стимуляція синтезу колагену.
Протеїни шовку — надають живильну та загоювальну дію, так само надають шкірі пружність.
Останнє два фото, моєї маски.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Призначення:
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?