Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий крем для чутливої та проблемної шкіри round lab pine calming cica cream

830 грн
Опис

Заспокійливий крем для чутливої, жирної та проблемної шкіри Round Lab Pine Tree Soothing Cica Cream з екстрактом голок сосни ефективно бореться з недосконалостями шкіри та зменшує зону запалень, допомагає в лікуванні акне та прискорює регенерацію шкіри. Повертає пружність і еластичність, вирівнює рельєф шкіри та покращує її тон, оздоровлює колір обличчя. Перешкоджає виникненню нових запалень, бореться з почервонінням і робить купероз менш вираженим.

Основні компоненти:
40% засобу складається із запатентованого комплексу Pine Cica Activer ™ , до якого входять екстракт голок сосни, екстракт центели та її похідних (Мадекасосид, мадекасинова кислота, азіатикова кислота, азіатикозид) і глікопротеїну . Вони відновлюють, заспокоюють і оздоровлюють шкіру, знімають подразнення, підвищують захисний бар'єр шкіри, стимулюють синтез колагену, завдяки регенерації волокон дерми зменшують глибокі зморшки в шкірі.

LHA кислота похідна саліцилової кислоти, але діє набагато м'якше, тому сприятливо сприймається навіть чутливою шкірою. Допомагає відлущити ороговілі частинки шкіри, вирівнює рельєф і делікатно освітлює постакне, усуває надмірну жирність.

Три різновиди гіалуронової кислоти підтримують рівень зволоження на найглибших шарах епідермісу. Засіб має ніжну гелево-кремову текстуру, швидко вбирається, не залишаючи липкості та жирного блиску. 

Засіб гіпоалергенний, не містить мінеральних олив, сульфатів, парабенів, спирту та синтетичних запашників і не тестується на тваринах. 

Об'єм 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?