Всі категорії
Додати товар

Apieu hamamelis cream матуючий крем на основі екстракту гамамелісу

425 грн -5% 405 грн
Опис

Крем на основі екстракту гамамелісу APIEU Hamamelis Cream спрямований на звуження пор і матування шкіри, підвищення її гладкості та пружності, нормалізацію роботи сальних залоз і усунення запальних процесів. Це ефективний засіб з яскраво вираженими антисептичними, тонізувальними, зміцнювальними властивостями. Крем підійде власницям проблемної, жирної, комбінованої шкіри.

Засіб має м'яку текстуру, здатну швидко розподілятися і поглинатися. Натуральний склад крему інтенсивно доглядає за текстурою дерми, насичує і зволожує її, відновлює гладкість. Містить 77% екстракту гамамелісу, який сприяє зменшенню секреції сальних залоз.

Ключовий компонент крему - екстракт гамамелісу, який вирізняється багатим складом, до якого входять такі корисні для шкіри речовини, як глюкоза, цінні кислоти, флавоноїди і таніни. Вони мають протизапальну дію, справляються з подразненнями і почервоніннями, прибирають набряки і тонізують епідерміс. Екстракт зміцнює судини, покращує міжклітинний метаболізм і стимулює кровообіг. Зменшує вироблення шкірного сала, у такий спосіб справляючись із жирним блиском у проблемних зонах.
50мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?