Всі категорії
Додати товар

Лосьйон із багатошаровою емульсією atopalm mle lotion

725 грн
Опис

Активні інгредієнти: MLE (мультиламелярна емульсія), Олії, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Усі типи, Комбінована, Нормальна, Суха, Чуттєва
Основна дія: Відновлення, живлення, Протизапальна, Пом'якшення, зняття подразнення, зволоження, заспокоєння, усунення лущення шкіри
Об'єм: 120 мл
Вік: 0+, 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+, Без вікових обмежень
Виробництво: Південна Корея

Формула MLE (Multi-Lamellar Emulsion) — багатошарова емульсія з особливою текстурою, схожою зі структурою міжклітинних ліпідних шарів шкіри. Ця ексклюзивна розробка аналогів якої немає серед косметичних засобів. У складі MLE псевдоцерамід, жирні кислоти, холестерол і природні зволожувальні компоненти.
У разі пошкодження бар'єрного шару, у зонах із відшарованими лусочками, багатошарова емульсія розподіляється в роговому шарі та зливається з міжклітинними ліпідами, завдяки чому відновлюється структура шкіри та її захисні функції. Під час використання на здоровій шкірі MLE рівномірно розподіляється на її поверхні та підсилює бар'єрну та захисну функції.
Лосьйон Atopalm заповнює дефіцит компонентів, що підтримують шаристу структуру шкіри, чудово зволожує й заспокоює шкіру, усуває відчуття стягнутості та сухості, позбавляє лущення. Натуральні олії в складі засобу м'яко живлять і зволожують шкіру, пом'якшують її, роблять гладкою й ніжною. Допоможе лосьйон і в разі сонячних опіків, зніме почервоніння й біль, прискорить відновлення шкірного покриву.
Пройшов дерматологічні випробування, може використовуватися під час атопічного дерматиту, псоріазу для щоденного догляду. Швидко вбирається, не залишає жирного блиску або липкості після нанесення, не забиває пори.
НЕ містить парабенів, ПЕГ, штучних барвників та ароматизаторів.
Atopalm — лікувально-профілактична косметична серія, особливо рекомендована для сухої та чутливої шкіри. Особливість косметики в тому, що може використовуватися у разі таких проблем шкіри, як: синдром сухості шкіри, атопічний дерматит, контактна алергія та ін.
Засоби Atopalm не є лікарськими, тому їх можна застосовувати без обмежень як для постійного підтримувального догляду, так і курсами, за потреби. Косметика підходить для чоловіків і жінок різного віку, може використовуватися в літньому віці. Також Atopalm може застосовуватися для догляду за шкірою дітей, зокрема й у разі атопічного дерматиту немовлят.
Спосіб застосування: нанести лосьйон на чисту суху шкіру обличчя й тіла.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?