Всі категорії
Додати товар

Needly cicachid relief cream

790 грн
Опис

Заспокійливий крем з центелою NEEDLY Cicachid Relief Cream

Об’єм 48 мл
Ціна - 790 грн

Зволожуючий крем з високим вмістом гідролату японського кипарису та центели азіатської, допомагає заспокоїти подразнену шкіру і зменшити прояви чутливості.

Крем зі збалансованим рівнем рН 5,5, не руйнує захисний бар’єр шкіри, загоює подразнення та запалення, зволожує та усуває зневоднення. Після використання крему, шкіра зволожена та збалансована.

Активні компоненти:

 - Гідролат японського кипарису. Має виражену антимікробну дію та допомагає загоїти подразнення і висипання, зменшує прояви чутливості.

 - Екстракт центели азіатської. Знімає роздратування, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння.

 - Пантенол. Відновлює шкіру, має протизапальну і заспокійливу дію, пом'якшує і відновлює шкіру.

 - Кераміди. Вбудовуються у гідроліпідну мантію шкіри та відновлюють її цілісність, зменшують чутливість шкіри і попереджають зневоднення.

 - Гіалуронат натрію. Допомагає утримувати вологу в глибоких шарах шкіри, розгладжує і покращує пружність.    

👌: на заключному етапі догляду за шкірою рівномірно розподіліть невелику кількість крему по обличчю та шиї, масажними рухами до повного вбирання. Для досягнення кращого результату рекомендується використовувати крем двічі на день (зранку та ввечері).

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?