Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем з морським колагеном the skin house wrinkle collagen cream

460 грн
Опис

Антивіковий крем з морським колагеном The Skin House Wrinkle Collagen Cream живить шкіру, відновлює еластичність тканин, розгладжує зморшки, підтягує і оживляє тьмяну шкіру, що втратила пружність, і сповільнює процеси старіння.

Колаген є основним компонентом матриксу сполучних тканин, і з віком його кількість в шкірі падає.

Гідролізований колаген, що входить до складу крему, сприяє відновленню пружності та еластичності, зволожує і покращує вологоутримуючі властивості шкіри, розгладжує мімічні зморшки і потягує шкіру.

До складу крему також входять масла насіння макадамії і насіння камелії, багаті жирними кислотами, що живлять, захищають і відновлюють шкіру, що в’яне.
Екстракт каму каму і екстракт ягід асаї, надають шкірі тонусу і життєвої сили.
Аденозин, що входить до складу, сертифікований KFDA, як ефективний антивіковий інгредієнт, що розгладжує зморшки і уповільнює старіння.
Фільтрат равликового секрету в складі крему прискорює регенерацію, покращує щільність і тонус шкіри, зменшує розширені пори.
Рослинні екстракти (чебрецю, томата, квіток едельвейса, кореня півонії, квіток жимолості) надають антибактеріальну, протизапальну, заспокійливу і антиоксидантну дії.

✅ Крем живить і доглядає за шкірою з віковими змінами, зволожує, покращує її текстуру, пом’якшує, робить її пружною.

➡ Спосіб застосування: після попереднього очищення і тонізації шкіри, нанести необхідну кількість засобу на шкіру обличчя і шиї, рівномірно розподілити легкими масажними рухами.

50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?