Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем hera sun mate leports pro waterproof spf 50+ pa+++ 70 мл

1129 грн -4% 1089 грн
Опис

Сонцезахисний крем з водостійкою формулою рекомендований для захисту від сонця та водонепроникною функцією від поту та води для активного відпочинку. Прохолодна волога текстура м'яко вбирається у шкіру, не залишаючи липкого ефекту.

Відновлює та зміцнює захисний бар'єр для шкіри від ультрафіолетових променів, на тривалий час збереже зволоженість, надасть пошкодженій шкірі відчуття комфорту.

Створює покриття, яке запобігає втраті вологи шкірою, захищає шкіру від фотостаріння.

Octinoxate: один із найчастіше використовуваних хімічних фільтрів, що поглинає UVB-промені.

• Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (торгова назва Uvinul A Plus): високоефективний фотостабільний фільтр останнього покоління, розроблений німецьким концерном BASF. Поглинає UVA-промені.

• BisEthylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (торгове назва Tinosorb S): ще одна розробка концерну BASF - сучасний, дуже фотостабільний, водостійкий фільтр широкого спектру, що блокує всі типи променів (UVB, UVA1 і UVA2) і відрізняється

• Titanium Dioxide: фотостабільний фізичний фільтр, що захищає від UVB та UVA2-променів, але не дає повного захисту від усього спектру UVA.

Основні інгредієнти: містить запатентовану формулу Cell2.0™, бета-каротин, вітамін Е, олію соняшника, екстракт хвоща, гамамелісу та ін.

Крем містить фізичні та хімічні фільтри. Це комбінація сучасних фотостабільних фільтрів останнього покоління, що повністю вбирається без білих розлучень і жирності. Робить шкіру приємною та свіжою.

Формула Cell 2.0 є запатентованою спільною інноваційною розробкою лабораторії Hera (дослідницького центу AMOREPACIFIC R&D Center) та професора Девіда Вейца з Гарвардського університету (Harvard School of Engineering and Applied Science (SEAS)).

Формула Dermo-network™ 2.0 поєднує антиоксидантні властивості бета-каротину, олії соняшника і вітаміну Е.

Заспокійливий екстракт гамамелісу забезпечує довгий годинник комфортного використання крему на відкритому повітрі.

Запах у крему дуже приємний, злегка солодкуватий, не нав'язливий.

Консистенція також дуже комфортна - являє собою легкий не маслянистий крем вершкового відтінку, який чудово розподіляється по шкірі. Після вбирання залишає красивий сатиновий фініш, що світиться.

Спосіб застосування: на останньому етапі догляду за шкірою нанесіть необхідну кількість рівномірно на шкіру обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?