Всі категорії
Додати товар

Поживний вітамінний крем medi-peel dr. deep vc ultra cream

685 грн
Опис

Поживний вітамінний крем для сяйва шкіри Medi-Peel Dr.Deep VC Ultra Cream відмінно тонізує і зміцнює імунітет, усуває тьмяність, освіжає і дарує шкірі здорове сяйво.

Крем прекрасно справляється із сухістю і лущенням, зміцнює захисні функції шкіри, зволожує і допомагає в боротьбі із пігментацією. Покращує загальний колір обличчя, вирівнює тон, м’яко і безпечно освітлює пігментацію і пост-акне.

Продукт відновлює ліпідний бар’єр шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах епідермісу.

Надає омолоджуючу дію, скорочує глибину зморшок, підвищує еластичність і продовжує молодість шкіри. Засіб є універсальним і підходить для використання в якості поживного бальзаму для губ, нічної маски, крему для повік і зволожуючої бази під макіяж.

Вітамін С – наповнює клітини антиоксидантами, підсилює дію вітаміну Е, допомагає процесам синтезу еластину і колагену, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, зміцнює судини.

Вітамін Е – токоферол – допомагає підтримувати здоровий і гарний зовнішній вигляд шкіри, зменшує вплив на клітини шкіри вільних радикалів, які проникають в клітини шкіри зі шкідливою дією ультрафіолету і поганою екологію. Покращує кровообіг, бореться із появою венозних сіточок, набряклості і синців під очима.

Сквалан – покращує ліпідний обмін клітин шкіри, загоює і зміцнює шкіру, загоює і пом’якшує, зупиняє передчасне старіння, глибоко зволожує, запобігаючи втраті вологи, допомагає зберегти стійкість дії косметичного засобу.

Фермент лактобактерій – пробіотики – бореться із усіма видами запальних процесів, покращує стан шкіри при акне, куперозі і розацеа, покращує захисні властивості епідермісу, прибирає сухість, свербіж, подразнення, заспокоює, захищає від ультрафіолету, уповільнює вікові зміни, вирівнює зморшки.

Вітамін B2 – рибофлавін – покращує обмін стінок кровоносних судин в шкірі, нормалізує кровообіг.

Ніацинамід – Вітамін B3 – допомагає боротися з проблемами молодої і вікової шкіри, зменшує втрату вологи, глибоко зволожує, живить, допомагає зберегти свіжість, ніжність і гладкість шкіри, покращуючи мікроциркуляцію крові. Зменшує сліди вікових змін на шкірі – зменшує зморшки, злегка освітлює шкіру, допомагає прибрати пігментні плями, а також зменшує акне завдяки протизапальній дії.

Пантенол – бореться із бактеріями і запальними процесами, знімає роздратування, знижує біль від ушкоджень шкіри, сприяє їх загоєнню і загальній регенерації шкіри, глибоко зволожує.

Аденозин – допомагає тримати в тонусі волокна колагену, запускає процес вироблення нових волокон, зберігає шкіру еластичною і пружною.

Гіалуронова кислота – глибоко зволожує, зберігаючи вологу в шарах шкіри, покращує вплив на клітинному рівні вітамінів, мінералів і поживних речовин, омолоджує, допомагає відновити пошкоджену шкіру, в тому числі після пластичних операцій і агресивних косметичних процедур, а також розгладжує зморшки і покращує рельєф шкіри.

Низькомолекулярний колаген – насичує шкіру колагеном ззовні і запускає процеси синтезу природного колагену, бореться із сухістю шкіри, вирівнює контур обличчя, скорочує зморшки і надає омолоджуючу дію на клітини шкіри.

Масло ши – омолоджує, зволожує, активно захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, має протизапальну і розгладжуючу дію, а також допомагає прибрати набряки, синці і мімічні зморшки в зоні біля очей.

Олія грейпфруту – допомагає звузити пори, надати шкірі гладкість, еластичність і сяйво.

Спосіб застосування: на фінальному етапі догляду нанести трохи крему на шкіру, розподілити по обличчю і втерти легкими рухами кінчиками пальців.

50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Міддл маркет
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?