Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Капсульний гель-крем із ретинолом medi-peel melanon x drop gel cream

705 грн -10% 637 грн
Опис

Код 1774

Капсульний гель-крем із ретинолом Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream має подвійну дію — вибілює шкіру та згладжує зморшки. Містить освітлювальні капсули проти веснянок і пігментації. Крем зволожує, живить і зміцнює гідроліпідний бар'єр шкіри.

Ретинол — одна з жиророзчинних форм вітаміну А, бореться з першими ознаками старіння: зменшує глибину зморщок, вирівнює тон і мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.

Ретинол від Medi-Peel — капсульований, що сприяє його захисту від руйнування й дає запас часу, щоб вивільнити ретинолову кислоту.

Кремові капсули з комплексом Melatamine 7TM (вітамін В5, С, Е, ретинілпальтат, ретиналь, глутатіон, AA-Ferm) живлять і освітлюють шкіру, розгладжують зморшки.

Гель Multox (аденозин, гіалуронова кислота, кераміди) зменшує вироблення мелатоніну, заповнює вологу, ефективно усуває різні проблеми зі шкірою, бореться зі зморшками.

Спосіб застосування: візьміть капсулу та зволожувальний гель шпателем, нанесіть на руку, змішайте, розподіліть по шкірі та дайте увібратися. Для помітного ефекту рекомендується використовувати крем двічі на день.

50 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Мас маркет Корейська
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Вік:
35-45
Вид:
Гель Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?