Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

L'oréal сироватка, денний і нічний крем для обличчя

350 грн -15% 300 грн
Опис

Сироватка, що відновлюється, з ультраконцентрованою гіалуроновою кислотою

Щодня волога випаровується з поверхні нашої шкіри. Внаслідок вікових змін і шкідливого впливу ультрафіолетових променів цей природний процес стає інтенсивнішим і призводить до висушення шкіри, втрати пружності та появи зморщок.

Ключ до гладкої та сяйної шкіри — оптимальне зволоження, нормалізувальний обмін речовин, що наповнює клітини життям і стимулює вироблення колагену. З цим завданням чудово справляється гіалуронова кислота — природний суперзволожувач. Одна її молекула здатна зв'язувати в клітинах кількість води, що в тисячі разів перевищує її власну вагу. Саме тому експерти L'oreal Paris вибрали цей компонент як основу для сироватки для обличчя.

Гіалуронова сироватка завдяки своїй легкій текстурі чудово проникає в глибокі шари шкіри, зволожуючи та відновлюючи її зсередини. Цей ефективний засіб проти вікових змін, що усуває тьмяний колір обличчя, коригує його контури та має згладжувальний ефект. 
Спосіб застосування
наносьте сироватку вранці та ввечері, окремо або перед використанням крему Revitalift Філер для посилення ефективності його дії. Ніжно розподіліть кілька крапель сироватки кінчиками пальців по всьому обличчю та трохи зачекайте перед нанесенням крему.
16ml

НОВИЙ ДНІВНИЙ REVITALIFT LASER X3 ОБОГАЩЕН PRO-RETINOL A і STIMULIFT, Потужними Активними інгредієнтами, відібраними за їх ефективність, для прискорення регенерації шкіри, боротьби зі зморшками та втратою тонусу.Дневна омолоджувальна процедура потрійної дії LaserX3 коригує зморшки, відновлює щільність шкіри та змінює контури обличчя. Результати: чимале зменшення зморщок після 1 тижня використання, пружніша та щільніша шкіра через 4 тижні й оновлене обличчя.
50ml

ЩОДЕННИЙ ТОЧНИЙ ДОГЛЯД L'ORÉAL PARIS REVITALIFT LASER X3 розгладжує зморшки, зміцнює шкіру та забезпечує рівний тон завдяки формулі потрійної дії, збагаченій проретинолом, гіалуроновою кислотою та вітаміном С.
Поживна та легка формула швидко вбирається й залишає на шкірі ніжне, але підтягнуте відчуття. Не жирний.
Науково підтверджені результати підтверджені дерматологами.
50ml

БУДОВА ПРОТИ МОРХІН З ГІАЛУРОНОВИЙ КИСЛОТИЙ ВІД БРЕНДА L'OREAL PARIS — це мудрий вибір для зрілого епідермісу. Вона допоможе позбутися навіть глибоких зморщок, інтенсивно зволожуючи шкіру. Ви відчуєте свіжість і доглянутість обличчя, його підтягнення і здорове світіння. Висока концентрація корисних компонентів здатна проникати в глибокі шари дерми, доставляючи туди життєво важливі елементи.

Особливості

призначена для жінок після 30 років
підійде для всіх типів шкіри
у складі 0,5% макро-гіалуронової кислоти, що активно розгладжує зморшки
1% мікрогіалуронової кислоти підвищує пружність і гладкість шкіри
інтенсивно омолоджує епідерміс
стимулює регенерацію клітин
легка консистенція миттєво вбирається
не залишає на шкірі липкості

Спосіб застосування

Наносьте сироватку вранці та/або ввечері. Ніжно розподіліть 2-3 капелі сироватки  кінчиками пальців попередньо очищеною шкірою обличчя та шиї. Після сироватки нанесіть звичайний догляд
30ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення: