Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Medi-peel phyto cica-nol b5 calming drop gel cream заспокійливий гель капсульний крем

670 грн -3% 655 грн
Опис

Капсульний крем-гель для чутливої, схильної до сухості та почервоніння шкіри. Бореться із подразненням, знижує поріг чутливості та симптоми в еритеми, купероза та розацеа, зміцнюючи захисний бар'єр та покращуючи мікроциркуляцію крові. У складі рослинний заспокійливий комплекс, який збагачує дерму поживними речовинами та вологою, а також забезпечує комфортний та стабільний стан без ознак почервоніння, лущення, відчуття свербіння. Крем підвищує захисні властивості рогового шару та допомагає протистояти зовнішнім подразникам. MEDI-PEEL Phyto CICA-Nol B5 Calming Drop Gel Cream складається з гелевої основи (гіалуронова кислота та кераміди) та кремових капсул (заспокійливий комплекс). Унікальне поєднання двох консистенцій у тандемі забезпечують максимальний та ефективний результат, шкіра виглядає здоровою та сяючою. Легка нежирна текстура не залишає ефекту липкості.

Активні компоненти:
- Комплекс Cica-Nol B5 (20%) – поєднання центели зі своїми похідними та пантенолу знімає почервоніння, подразнення та відчуття дискомфорту, зменшує свербіж, сухість та еритему. Знижує чутливість, зміцнює стінки судин, мінімізує судинні сітки та запобігає куперозним проявам. Зволожує та пом'якшує епідерміс, сприяє загоєнню пошкоджень.
– MadeWhite™ – витяжка мадекасосида (ізолят центелли) пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, розвиток гіперемії, набряку, цим запобігає запалення і рубцювання після акне.
– SingGreen®️ – рослинний комплекс з папайї, яблука, абрикосу та винограду, які насичують шкіру вітамінами, надають антиоксидантну підтримку. Відлущують ороговілий поверхневий шар і очищають пори, що активізує метаболізм клітин дерми. Стимулюють оновлення шкірного покриву, заспокоюють запалення, освітлюють ластовиння та пігментацію.
– RedSnow®️ – антивіковий комплекс на основі японської камелії, яка стимулює процес регенерації тканин, максимально ефективно загоює пошкодження шкірного покриву. Тонізує, зволожує та бореться з сухістю та лущенням, усуває свербіж та подразнення.
– RiFerm® – сукупність сахароміцетів відновлює еластичність, інтенсивно зволожує, зміцнює імунітет шкіри.
– Ceracare AC-1 – 5 видів керамідів, посилених холестеролом, відновлюють зруйнований захисний бар'єр та покращують клітинну когезію. Сприяють регенерації та оновленню.
– Пептиди – міорелаксанти – розслаблюють мускулатуру та напругу м'язів обличчя, внаслідок чого розгладжується текстура, зморшки та заломи, запобігає їх поглибленню.
- Гіалуронова кислота 5 видів - зволожує одночасно верхній шар епідермісу та його глибші шари, підтримує оптимальний рівень гідратації та не допускає виникнення ознак зневоднення, сухості та лущення. Покращує стан колагенових та еластинових волокон, розгладжує мікрорельєф та уповільнює вікові зміни.

Спосіб застосування:
За допомогою лопатки змішати капсулу з гелем і нанести на обличчя. Розподілити м'якими масажними рухами. Підходить для ранкового та вечірнього догляду, в якості завершального етапу.

50g

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл