Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний крем із муцином равлика для шкіри навколо очей farmstay snail repair eye cream

175 грн
Опис

Активні інгредієнти: Равликовий муцин
Тип шкіри: Вікова, Усі типи
Основна дія: Підвищення пружності й еластичності, Зволоження
Об'єм: 40 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+, 45+
Виробництво: Південна Корея

Крем для шкіри навколо очей з екстрактом слизу равлика дає змогу розв'язати відразу кілька проблем: засіб зволожує й живить шкіру, пом'якшує й заспокоює, освітлює та згладжує, зміцнює та підтягує. Так крем знімає набряклість і освітлює темні кола під очима.
Екстракт слизу равлика містить компоненти, споріднені шкірі людини та відіграють важливу роль у підтриманні її здоров'я й краси. У складі слизу колаген і еластин (грають важливу роль у підтриманні еластичності та тонусу шкіри), алантоїн (регенерувальний компонент, що сприяє відновленню шкіри), вітаміни А, С, Е (відповіднюють за зволоження і живлення шкіри, захищають її від вільних радикалів і передчасного старіння), гліколева кислота (сприяє відлущуванню ороговілого шару шкіри, має протизапальну дію), антибіотики (захист шкіри від впливу шкідливих мікроорганізмів), сонцезахисний фільтр (захист від УФ-випромінювання).
Унікальний склад равликового слизу ідеально підходить для шкіри людини, максимально нею сприймається і запускає процеси відновлення шкіри на клітинному рівні.
Також до складу крему входить олія соняшника, яка прекрасно живить епітелій і наповнює його цінними вітамінами та іншими речовинами. Цей компонент покращує регенерацію, сповільнюючи утворення зморщок, зменшуючи дрібні заломи. Олія добре зволожує й дарує еластичність і пружність. Вітамін E в соняшнику слугує потужним антиоксидантом і зупиняє окисні процеси.
Ніацинамід у складі крему тонізує, покращуючи кровообіг, процеси обміну. Також він стимулює вироблення колагену, керамідів, жирних кислот, які зупиняють утворення зморщок, підвищують регенеративні здібності дерми, її еластичність і пружність. Ніацинамід створює захисну плівку, яка запобігає виведенню вологи. Крім того, він є сильним антиоксидантом. Ніацинамід усуває пігментні плями, сліди акне, покращує тон обличчя.
Олія дерева ши глибоко живить, зволожує, наповнює вітамінами, мінералами, кислотами та іншими цінними речовинами. Воно захищає від ультрафіолету, вітру та температур, посушливого клімату. Олія допомагає позбутися неглибоких зморщок, зменшити великі заломи. Воно тонізує, покращуючи кровообіг та обмінні процеси. Олія дерева ши стимулює вироблення колагену, активізуючи регенеративні процеси.
Отже, цей прекрасний крем для очей забезпечить висококласну турботу про ніжну епітелію, зберігши його молодість, еластичність, здоров'я і красу.
Відразу після нанесення, крем забезпечує глибоке зволоження шкіри, візуально заповнює зморшки, роблячи шкіру свіжішою та доглянутою.
Регулярне застосування крему дає змогу зменшити глибину зморщок і інтенсивність пігментації.
Для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: нанести крем на очищену шкіру навколо очей легкими "похлипними" рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?