Всі категорії
Додати товар

Ампульний крем для повік ahc premier ampoule in eye cream 40 ml

595 грн -18% 490 грн
Опис

Ампульний крем для повік AHC Premier Ampoule In Eye Cream Collagen T4.

Новий 11 сезон крему для повік АНС - прем'єр ампула в кремі для повік.

Покращена формула легендарного крему для повік і проблемних зон обличчя тепер збагачена новим запатентованим інгредієнтом, розробкою лабораторії АНС - collagen Т4. Це колагенові ампули, ідентичні людському колагену, тобто з такою самою амінокислотною послідовністю в активній частині, як і в людини. Дослідження показали, що засіб допомагає розгладжувати не тільки дрібні, а й глибокі та застарілі зморшки. Ретикулярний колаген з більшою швидкістю і глибше вбирається в усі шари нашої шкіри.

Висококонцентрована формула крему містить активний пептид молодості пентапептид-4 і гідролізовану гіалуронову кислоту, що в 6 разів концентрованіші, ніж у попередньому випуску крему.

Palmitoyl Pentapeptide-4 - найефективніший інгредієнт проти старіння шкіри, повністю сумісний зі шкірою, відновлює епідерміс, колаген, еластин.
колаген, еластин і основну речовину дерми, шкірну матрицю, мабуть скорочує довжину і глибину зморшок. Це пептид, що стимулює відновлення структурних елементів дерми. Результати клінічних досліджень показали, що використання пептиду в кремі стимулює синтез колагену, еластину і глікозаміноглікану. Завдяки цьому відновлюється товщина шкірних покривів, яка зменшується з віком, що призводить до зморшок.

Гідролізована гіалуронова кислота - це органічна гіалуронова кислота, отримана біотехнологічним способом. Проникає вглиб епідермісу і забезпечує глибоке зволоження шкіри. Стимулює синтез протеїнів білкових сполук для підтримання зволоження шкіри та запобігає трансепідермальній втраті вологи, збільшує пружність шкіри, стимулює синтез колагену.

Засіб збагачений також активними компонентами - ніацинамідом, пантенолом, екстрактом ламінарії, листям настурції, водою зеленого чаю, екстрактом солоду, олією ши, аденозином, церамідом, лауриновою кислотою, оливковою олією, золотом, квітами аравійського жасмину, мадекасоїдом, токферолом, трометаміном, фітостеролом.

У результаті застосування крему шкіра стає більш пружною і щільною. Засіб забезпечує потужний омолоджувальний ефект

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?