Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей з пептидами medi-peel peptide bor-tox eye cream, 40 мл

550 грн
Опис

Medi-Peel Peptide Bor-Tox Eye Cream Комплекс з 5 видів пептидів “5PEPTIDE BALANCE” омолоджує, скорочує наявні зморшки та перешкоджає появі нових, підтягує, зволожує та уповільнює процеси старіння.
Комплекс із 5-ти видів пептидів відповідає за постійну регенерацію та оновлення клітин, надає глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморшок та перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф.
Гіалуронова кислота проникає глибоко в епідерміс покликаний усунути дегідратацію шкіри, заповнити нестачу вологи, усунути сухість та захищати від старіння шкіри.
Кераміди підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи та допомагають відновити шкіру.
Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки та заломи.
Олія жожоба підтримує еластичність та пружність шкіри. Живить шкіру вітамінами А та Е, попереджає появу відчуття сухості, лущення та подразнень.
Крем ефективно впливає на зрілу шкіру, зміцнює та підтягує, підвищує еластичність шкіри, а також активізує синтез колагену та еластину, попереджаючи обвисання шкіри. Має омолоджуючу дію, зменшує глибину і вираженість вікових зморшок і розгладжує мімічні. Зміцнює тургор, зволожує та уповільнює процеси старіння.
Нанесіть необхідну кількість крему локально на область навколо очей, носогубні складки, зону міжбров’я і шию. М’яко розподіліть крем по шкірі, легко вбиваючи його мізинчиками.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?