Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Крем з муцином равлика і золотом gold snail moisture whitening cream

520 грн
Опис

Крем з муцином равлика і золотом Gold Snail Moisture Whitening Cream освітлює пігментацію, насичується її вологою, розгладжує зморшки і знімає напругу. Надає сильну омолоджуючу дію. До складу крему входять кілька компонентів, що дозволяють скорегувати вікові зміни шкіри: зволожити її, зменшити вираженість зморшок, повернути пружність і еластичність, освітлити пігментацію.
Крем виготовлений на основі 24-каратного золота і збагачений фільтратом равликовогой слизу. Активний склад крему працює на регенерацію і оновлення шкіри стимулює приплив крові до клітин шкіри, активує вироблення власного колагену і еластину, що забезпечують пружність і еластичність шкіри, сприяє накопиченню гіалуронової кислоти, відповідальної за насичення шкіри вологою, підвищує активність фібробластів, що підсилює регенераційні властивості шкіри.
Муцин равлика має виражену омолоджуючу дію, прискорює синтез колагену і еластину, допомагає зменшити глибину зморшок, розгладжуючи рельєф шкіри, повертає шкірі пружність, допомагає впоратися з пігментними плямами, значно висвітлюючи їх. Є протизапальним компонентом, сприяє загоєнню шкірних подразнень, усуває лущення. Муцин равлики - потужний антиоксидант, захищає шкіру від агресивного впливу вільних радикалів і процесів руйнування. Крем покращує імунітет шкіри, нормалізує гідроліпідний баланс і відновлює її захисні функції. При його регулярному застосуванні шкіра стає значно свіжіше, рельєф розгладжується, а особа набуває красиве і рівне сяйво.
Спосіб застосування: нанести на очищену і тонізувати шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.
Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
svetkka69
svetkka69
Була