Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна емульсія laneige essential power emulsion moisture

990 грн
Опис

Активні інгредієнти: Морські водорості, Тала льодяникова вода
Тип шкіри: Усі типи, Комбінована, Нормальна, Жирна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Відновлення, Зволоження, Захист
Об'єм: 120 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Лінія ґрунтується на талій воді та екстракті морської водорості Phormidium Persicinum, кератині. Phormidium Persicinum — це сині мікроводорості, її властивості дають змогу використовувати для відновлення, захисту та підтримання енергії шкіри. Балансувальна емульсія містить екстракт імбиру, екстракт гіацинту, олію жожоба, маточне молочко.
Емульсія, маючи легку формулу, ефективно зволожує шкіру, дарує чистий, без жирного блиску, тон шкірі. Емульсія поповнить дефіцит необхідних компонентів, які втрачає шкіра внаслідок метаболізму, що призводить до стоншення шкіри, зниження захисних властивостей ліпідного бар'єра, зневоднення та формування зморщок. У засобу — вишукана, «нева» текстура та тонкий, елегантний аромат.
Сприяє глибокому зволоженню шкіри, відновлює та зберігає оптимальний гідробаланс шкіри, зміцнює пружність шкіри, відновлює її тургор. Емульсія регулює роботу сальних залоз, живить і пом'якшує шкіру.
Не містить: сировини тваринного походження, бензофенон, мінеральні оливи, парабени, штучні пігменти.
Спосіб застосування: нанесіть достатню кількість засобу на чисту шкіру, м'якими рухами розподіліть від центру обличчя до контуру; використовуйте щодня вранці та ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?