Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний крем з екстрактом центели азійської purito centella green level recovery cream

15 грн
Опис

Активні інгредієнти: Ніацинамід, Рослинні екстракти, центела азійська
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Відновлення, Лікування, Протизапальна, зняття подразнення, зволоження, зміцнення стінок судин, усунення лущення шкіри
Об'єм: 1 г
Вік: 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+

Відновлювальний крем для обличчя з екстрактом центели азійської PURITO Centella Green Level Recovery Cream заспокоює шкіру, сприяє регенерації та загоєнню, стимулює синтез колагену та сприяє розгладжуванню зморшок, має протизапальна дія та підвищує пружність і еластичність шкіри, зміцнює стінки судин і покращує циркуляцію крові, вирівнюючи тон шкіри. Дарує комфорт і зволоження впродовж усього дня.
Екстракт центели азійської (50%) містить азіатикозид, мадекасосид, азіатикову та мадекасову кислоти, які заспокоюють шкіру, сприяють регенерації та швидкому загоєнню ушкоджень, стимулюють синтез колагену, мають антивікову дію, покращує кровопостачання й обмін речовин, оновлює клітини та розгладжує з'являються зморшки.
Ніацинамід (2%) — активний компонент для потужного клітинного оновлення шкіри, покращує еластичність шкіри та бар'єрну функцію; допомагає видалити вікові плями та вирівнювати текстуру. Але ніацинамід не тільки підходить для вікової шкіри! Це прекрасний ефективний компонент для тих, хто бореться зі зморшками й акне! Вирівнює тон шкіри, зменшує акне та прибираємо червоні сліди постакне, відомі як постзапальна пігментація.
Сквалан підвищує еластичність шкіри, прискорює її регенерацію, сприяє згладженню дрібних зморщок, стимулює антиоксидантні процеси. Молекули сквалану легко вбудовуються в ліпідний шар шкіри та зміцнюють його, перешкоджаючи випаровуванню вологи.
Підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для проблемної, зневодненої та чутливої шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть засіб на останньому етапі догляду за шкірою вранці ілі ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?