Всі категорії
Додати товар

Набір so clear kit byoma

1166 грн

розпродаж до 25 Травень

956 грн
Опис

Оригінал! Новий!
❗️ 5 наборів в наявності

Набір So Clear Kit BYOMA - поєднує в собі три найефективніших засоби.

У жовтому флаконі Cream Jelly Cleanser 30 ml - мякий засіб для очищення із супер ніжної формулою, у складі якої фірмовий комплекс бренду BYOMA «Tri-Ceramide Complex», який перешкоджає сухості. У складі є екстракт корню солодки, який містить антиоксиданти та екстракт зеленого чаю. Гель гарно піниться, ефективно розчиняючи бруд, надлишки жиру та макіяжу, зберігаючи бездоганно чистою вашу шкіру непорушуючи при цьогму ваш дорогоцінний шкірний бар’єр.

освітлююча сироватка Clarifying Serum 15 ml - містить блакитну пижму, PHA-кислоту, ніацинамід та цинк, щоб збалансувати та зменшити виділння шкірного себуму, підтримати шкіру, схильну до плям, сприяючи чистому кольору обличчя.

Серум працює з висипаннями і має протизапальну дію, зменшує жирність і почервоніння в першу чергу. А унікальний трицерамідний комплекс (цераміди, холестерин, жирні кислоти), який зміцнює бар’єр, працює в синергії з блакитною пижмою, щоб заспокоїти, очистити та заспокоїти шкіру. PHA та цинк м’яко відлущують, усуваючи недоліки та допомагаючи очищати пори, не пересушуючи та не порушуючи бар’єр ніжної шкіри. Завдяки регулярному застосуванню шкіра виглядає збалансованою, яскравішою та здоровішою.

Зволожуючий гель-крем Moisturizing Gel Cream 15 ml - чудовий крем, з супер легкою текстурою, який миттєво вбирається і насичує вологою спраглу шкіру. А завдяки церамідам, суперзірковим активним речовинам, ніацинаміду та зеленому чаю - активно відновлює та доглядає за шкірою.

Цей легкий щоденний зволожуючий крем без масел забезпечує ефективне зволоження та заспокоєння, а унікальна гелеподібна текстура крему миттєво вбирається, пом’якшує та зволожує шкіру завдяки суміші ретельно підібраних активних компонентів, що зміцнюють бар’єр та відновлюють шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?