Всі категорії
Додати товар

✔️оригінал щоденний мінеральний сонцезахисний крем holifrog solar daily spf 30

1250 грн
Опис

✅лише оригінал, новий, В КОРОБЦІ
🌸об’єм 50 мл (повнорозмір) ціна на оф сайті 59£~2900 грн
✔️ термін придатності 04/2026 р.

🥰Ідеальне поєднання надійного захисту від ультрафіолету та зволожувального, антиоксидантного догляду за шкірою! Щоденний мінеральний сонцезахисний крем HOLIFROG Solar Daily — продукт, завдяки якому ви зможете захистити шкіру від широкого спектра УФ-променів, подбайте про про профілактику фотостаріння, наповніть шкіру вологою й подаруйте їй яскраве здорове сяйво.

Сонцезахисний крем на мінеральних фільтрах Holifrog Solar Daily стане оптимальним фінальним кроком у догляді за шкірою будь-якого типу, навіть чутливою або проблемною.

Продукт має некомедогенну, безсиліконову, нежирну формулу та, попри мінеральну основу, не залишає жодних білих слідів після висихання на шкірі.

Завдяки комплексному підходу та мультифункціональності, характерній для всіх продуктів HoliFrog, щоденний сонцезахисний крем виконує відразу кілька ключових завдань денного догляду: антиоксидантна підтримка, сонцезахист, зволоження, пом'якшення та підтримання пружності. HoliFrog Solar Daily Mineral Sunscreen Broad Spectrum миттєво перетворює тон, надаючи шкірі напівматовий натуральний фініш і природне сяйво.

Ключові компоненти санскрину Solar Daily Mineral Sunscreen Broad Spectrum SPF 30
13% оксид цинку (у не наноформі) відбиває УФ-промені А і В типу, забезпечуючи надійний і безпечний сонцезахист широкого спектра. Цей мінеральний фільтр — оптимальний вибір для чутливої або проблемної шкіри, оскільки не тільки не викликає подразнення, але, навпаки, допомагає заспокоювати шкіру. Одобрен FDA.
Кокосова вода та сік алое — інгредієнти, які забезпечують зволоження, зміцнюють вологоутримувальний захисний бар'єр, одночасно з цим знімають запалення й заспокоюють шкіру.
Олія сливи какао — унікальне джерело високих концентрацій вітаміну С. Інгредієнт має видатні антиоксидантні властивості, посилює захист клітин у боротьбі з оксидативним стресом, пом'якшує текстуру, вирівнює відтінок, надає сяйва.
Силімарин — потужний фітоантиоксидант, який отримують із розторопші, ефективно запобігає і зменшує ознаки фотостаріння, покращує загальний вигляд шкіри.
Призначення
Захист від ультрафіолету широкого спектра
Підтримка гідробалансу, підвищення тургору
Профілактика фотостаріння
Зміцнення захисного ліпідно-епідермального бар'єра
Надання шкірі доглянутого вигляду та прозорого напівматового фінішу
Зменшення видимості зморщок
Спосіб застосування
Використовуйте HoliFrog Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen як фінальний крок догляду, перед нанесенням засобів макіяжу. Шкіра неодмінно має бути чистою та сухою.
Наносьте санскрин не тільки на обличчя, але й шию, вуха, плечі, якщо вони не покриті одягом.
Через дві години рекомендовано оновити шар сонцезахисту.
HoliFrog SPF 30 — мінеральний сонцезахисний крем, який оптимально підходить для регулярного/їжденного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Цинк Алое
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?