Всі категорії
Додати товар

Поживний крем для обличчя pyunkang yul nutrition cream 20 ml

215 грн -12% 190 грн
Опис

Крем для обличчя Pyunkang Yul Nutrition Cream надає ретельне живлення і зволоження шкіри, завдяки натуральним лікувальним компонентам піклується про здоров'я клітин, захищає шкіру від надмірної сухості, надаючи шкірі здоровий блиск і сяйво.

Поживний крем Pyunkang Yul має танучу текстуру, м'яко обволікає шкіру та легко вбирається. Надає шкірі гладкість, зберігає еластичність і пружність.

В основі засобу:

• Екстракт кореня астрагала — проникає в глибокі шари дерми, насичує корисними вітамінами, амінокислотами та жирними кислотами, а також тонізує, підтягує шкіру, робить її пружнішою й еластичнішою, прискорює обмінні процеси в клітинах.
• Олія ши — пом'якшує, заспокоює епідерміс, знімає почервоніння, запалення й подразнення, бореться з лущеннями шкірного покриву.
• Олія макадамії — зміцнює стінки судин і капілярів, покращує приплив крові, виводить токсини та шлаки з пор, звужує їх, робить менш помітними, перешкоджає виникненню куперозу та утворенню сальних пробок.
• Гліцерин — сприяє проникненню молекул води в дерму, зволожує, не даючи шкірі в'янути та висушуватися, надійно захищає епідерміс від негативного впливу ультрафіолетових променів і фотостаріння.

Не містить штучних ароматизаторів, барвників або подразників.

Крем підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої, проблемної, що в'яне, оскільки відновлює водно ліпідний баланс.

Застосування: Нанесіть невелику кількість крему на обличчя й шию. Розподіліть засіб по шкірі погладжувальними рухами до повного вбирання.

Об'єм: 20 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?