Всі категорії
Додати товар

Крем-гель для автозагара institut esthederm

1850 грн
Опис

КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ АВТОЗАСМАГИ REFLETS DE SOLEIL*

Перша ультрасенсорна формула автозасмаги для обличчя і тіла, яка забезпечує оптимальний рівень зволоження, адаптується до всіх відтінків шкіри та гарантує стійку засмагу до 7 днів.
Покращує дифузію за принципом автозасмаги (DHA): шкіра поступово забарвлюється в різних поверхневих шарах епідермісу, щоб надати більш рівномірну та довготривалу засмагу. Колір ідеально адаптується до кожного тону шкіри.
Оптимізує зволоження шкіри: полімер фукози утворює невагому зволожувальну плівку, яка зміцнює шкірний бар'єр і запобігає зневодненню.
Оптимізує життєдіяльність клітин і допомагає зберегти молодість: патент CELLULAR WATER відтворює якості води, яка природно міститься в шкірі.

Ультрасенсорна гелево-кремова текстура, яка адаптується до будь-якого відтінку шкіри.

*Активні інгредієнти*
Cellular Water (карнозин, магній, калій, натрій, кальцій, аденозинтрифосфат), DHA, пентиленгліколь, ксилітилгдюкозид, фукозний полімер.

*Спосіб застосування*
Рівномірно нанесіть круговими рухами крем-гель на чисту та суху шкіру. Почніть з нижньої частини тіла. Після нанесення вимийте руки. Використовуйте від одного до трьох разів на тиждень, залежно від бажаної інтенсивності. Щоб досягти кращих результатів, зробіть ексфоліацію перед застосуванням.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Гель Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?