Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний зволожуючий гель missha all around safe block aqua sun gel spf 50+, 50 мл

430 грн
Опис

Missha - Сонцезахисний крем - крем для захисту шкіри від ультрафіолетового випромінювання з хімічними фільтрами. Має зволожувальну формулу, яка не залишає липкості на шкірі. Продукт збагачений гіалуроновою кислото-ю, яка зв'язує воду в епідермісі, забезпечує його м'якість і еластичність. Містить бета-глюкан, який живить, зволожує та регенерує. Його більші частинки залишаються на шкірі, створюючи захисну плівку, а дрібніші проникають глибоко в шкіру, інтенсивно зволожуючи її. Продукт забезпечує високий і ефективний захист від UVA і UVB випромінювання. Захищає від передчасного старіння та негативного впливу сонячного випромінювання на шкіру.

Активні компоненти:

хімічні фільтри - захищають шкіру від УФ-випромінювання,
гіалуронова кислот-а - зв'язує воду, ефективно зволожує, розгладжує і пом'якшує,
бета-глюкан - має живильну і регенеруючу дію, більші частинки бета-глюкану залишаються на поверхні шкіри, розгладжуючи її і зміцнюючи захисний бар'єр, а дрібніші - проникають в глибші шари, ефективно зволожуючи її.
Дія засобу:

захищає від випромінювання UVA і UVB,
зволожує.
Спосіб використання: Нанести необхідну кількість крему на шкіру обличчя, шиї та зони декольте як останній етапу догляду. Залишити до повного вбирання. Можна наносити засіб на шкіру всього тіла. Перебуваючи на вулиці, обов’язково повторно наносити засіб протягом дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавець
Кривий Ріг
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?