Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний крем з кінським жиром bioaqua horse ointment

160 грн
Опис

Зволожуючий крем Bioaqua з кінським жиром є ефективним засобом для догляду та живлення шкіри вашого обличчя. Він відмінно підходить для вікової шкіри, сприяє активній регенерації клітин. Покращує загальний стан шкірного покриву, еластичність і пружність.✨

Кінський жир - потужне джерело вологи, який утримує її всередині шкіри на тривалий період. Він не пересушує і позбавляє від постійного лущення епідермісу. Сприятливо впливає на суху і зневоднену шкіру, активно омолоджуючи її і насичуючи корисними компонентами.

Косметичний засіб з кінським жиром має ряд переваг:

Анти-віковий ефект;
Збереження вологи;
Прибирає дрібні зморшки;
Живить шкіру;
Делікатно бореться з пігментними плямами.
Використання крему в регулярних доглядових процедурах сприяє створенню захисного бар'єру від негативних впливів навколишнього середовища. Забезпечує свіжість, чистоту і шовковистість. Активно сприяє омолодженню і збереженню природної краси.

💥Спосіб застосування:💥

Після очищення шкіри обличчя, нанесіть невелику кількість крему на обличчя, ніжно масажуйте до повного вбирання. Крем наноситься на чисту шкіру обличчя вранці, після вмивання і до нанесення макіяжу. Засобу необхідно 15-20 хвилин, щоб повністю вбратися.

💎ЦІНА - 160 грн
💎ОБ’ЄМ - 50 мл

🎁До кожного замовлення подарунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?