Всі категорії
Додати товар

100% l-ascorbic acid powder the ordinary - вітамін с у порошку

410 грн
Опис

Об’єм 20 гр
Новий, оригінал з Англіі( на кожній коробці є ще штрих код міжнародного інтернет магазину з Англіі і ціна в фунтах стерлінгах)

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder - 100% порошкоподібний вітамін С.
Вітамін С є одним з найбільш вивчених косметичних інгредієнтів, дуже важливих для догляду за шкірою. Він є потужним і ефективним антиоксидантом, який бореться з вільними радикалами та захищає від сонця. Вітамін С є протизапальним засобом, який діє проти зморшок, стимулює синтез колагену та рівномірно вирівнює тон шкіри.
Порошкова аскорбінова кислота дуже стійка. Однак при розчиненні у воді вітамін С у вигляді кислоти стає дуже чутливим до зовнішніх факторів і легко розкладається, втрачаючи свої цінні властивості. Сироватка, що приготовлена вручну з порошковою аскорбіновою кислотою, повністю гарантує ефективність вітаміну С. Продукт призначений для догляду за всіма типами шкіри. Особливо рекомендується для шкіри з нерівним тоном, жирної і для шкіри з порушеннями пігментації.
Дія вітаміну С у порошку:
освітлює пігментні плями,
відбілює шкіру,
вирівнює колір обличчя,
діє проти зморшок,
живить шкіру.
Спосіб застосування:
Змішайте невелику кількість вітаміну С з іншим препаратом для догляду. Нанесіть на очищене обличчя вранці або ввечері. Не можна комбінувати з продуктами, що містять Niacinamide і EUK134.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?