Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набор esse balance для нормальної та комбінованої шкіри

577 грн
Опис

1. Очищуючий гель.
Даний гель забезпечить відчуття комфорту, свіжості та чистоти. Його м'яка формула дбайливо очищає не порушуючи захисний бар'єр шкіри та зберігає її природний рН. Містить у своєму складі протеїни рису, гідролізований кератин, лінолеву і ліноленову жирні кислоти, Вітаміни А та Е, танін, алантоїн, саліцилову кислоту. Протеїни рису, кератин, вітаміни А та Е доглядають, вітамінізують, зволожують, пом'якшують і захищають шкіру. Незамінні жирні кислоти підтримують її бар'єрні функції. Танін і саліцилова кислота забезпечують протизапальну, антимікробну і м'яку терпку дію.

2. Денний крем.
Зробить догляд за шкірою обличчя легким та приємним. Його текстура швидко вбирається, прекрасно зволожує шкіру. Після використання на поверхні шкіри залишається невагома дихаюча плівка, яка захищає від втрати вологи та негативного впливу ультрафіолету.

Кожен компонент, що входить до складу даного продукту, є дуже важливим та корисним.

Цераміди відновлюють і підтримують цілісність епідермального бар’єра, забезпечують здоров’я шкіри, захищають від втрати вологи та насичують ліпідами.
Гіалуронова кислота чудово зволожує і регулює водний баланс шкіри, сприяє регенерації і підвищує її еластичність.
Інноваційний комплексний УФ-фільтр Uvinul® Easy забезпечує повсякденний захист від негативного впливу сонячних променів.
Ескулін і кофеїн покращують мікроциркуляцію і тонус судинної стінки, сприяють зменшенню набряклості.

3. Нічний крем.
Даний крем має насичену текстуру й розроблений спеціально для активного відновлення шкіри в нічний час, реконструкції її захисного бар'єра і створення оптимального рівня вологи. Кожен компонент, що входить до складу даного продукту, є дуже важливим та корисним.

Цераміди і сквален заповнюють відсутні ліпіди, сприяють відновленню і запобігають подальшому пошкодженню шкірного бар'єра, забезпечують тривалий захист від зневоднення.

Гіалуронова кислота та гідролізований колаген чудово насичують вологою, підвищують тонус і дають ефект ліфтингу.

Екстракт ромашки та алантоїн прекрасно заспокоюють шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Саліцилова кислота
Час застосування:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Гель Крем
Продавець
yevhenpiankov
yevhenpiankov
Київ
Був