Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя the ordinary the daily set squalane cleanser hyaluronic acid 2% + b5...

1073 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

1309 грн
Опис

Оригінал! Новий!
❗️ 5 наборів

Набір для обличчя The Ordinary The Daily Set містить три продукти, які ідеально підійдуть для щоденного догляду за шкірою.

1. Очищуючий засіб Squalane Cleanser (50 ml) зі скваланом делікатно та ефективно видаляє макіяж і очищає шкіру, підтримуючи водний бар’єр вашої шкіри шляхом зволоження.

2. Сироватка Hyaluronic Acid 2% + B5 (30 ml) містить гіалуронову кислоту для підтримки зволоження і пом'якшення багатьох шарів шкіри та вітамін B5 для зміцнення і відновлення шкіри.

3. Щоденний зволожуючий крем Natural Moisturizing Factors + HA (30 ml) - працює зі шкірою, підтримуючи її природний бар’єр гідратації і балансування шкіри та захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів. Це основні формули щоденного догляду за шкірою, яка потребує додаткового зволоження та підтримання балансу на цілий день. Кому підійде: для всіх типів шкіри, для чутливої, сухої, нормальної, комбінованої, жирної, проблемної та схильної до акне. Не містить силікони, спирт і масла. Не тестується на тваринах і не містить тваринних інгредієнтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари