Всі категорії
Додати товар

Is clinical pure calm collection

6100 грн
Опис

В наявності

Набір професійної косметики Pure Calm Collection від американського бренду IS Clinical містить кращі засоби, спрямовані на заспокоєння шкіри. Він допомагає зняти запалення, зволожити і заспокоїти подразнену шкіру, а також захистити її від окисного стресу.

В наборі:

Гель для вмивання Cleansing Complex, 180 мл
Загоююча сироватка Pro-Heal Serum Advance+, 15 мл
Зволожуюча сироватка Hydra-Cool Serum, 15 мл
Сонцезахисний крем Eclipse SPF 50, 100 г
Гель для вмивання IS Clinical Cleansing Complex - це легкий очищуючий гель, потужний, але досить м'який для гіперчутливої шкіри. Продукт включає в себе баланс біо-поживних речовин, антиоксидантів і м'яких відновлюючих компонентів, які ретельно очищають, не пересушуючи шкіру, завдяки ефірним оліям. Гліколева і саліцилова кислоти в складі засобу використовуються для відновлення поверхні і поліпшення клітинного обміну, зменшуючи розмір пор і зводячи до мінімуму їх забруднення.

IS Clinical Pro-Heal Serum Advance - це багата антиоксидантами сироватка, яка поєднує в собі вивільнючийся вітамін З з сумішшю рослинних компонентів для лікування вугрів, розацеа, контактного дерматиту і навіть укусів комах. Засіб від американських дерматологів пропонує найвищий рівень антиоксидантного захисту iS Clinical, що робить його ідеальним для чутливої, пошкодженої і проблемної шкіри.

Сироватка Hydra-Cool Serum розроблена для шкіри різного віку. Вона інтенсивно зволожує і пом'якшує шкіру, дарує їй відчуття полегшення, свіжості і комфорту. Формула засобу містить рослинні антиокисданти та біо-нутрієнти. Завдяки активним компонентам, сироватка швидко знімає подразнення від сонячних опіків, а також заспокоює шкіру після гоління. Антибактеріальні та антимікробні рослинні екстракти мінімізують запалення проблемної шкіри.

Сонцезахисний крем Eclipse SPF 50 + ідеально підходить для щоденного використання в період активного сонця. Формула містить науково удосконалені фізичні фільтри, а також чистий вітамін Е, що забезпечує максимальний захист від UVA/UVB променів і окисного стресу. Крем має дуже легку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску і неприємної плівки. Не містить масел, ароматизаторів і парабенів.

Можу замінити спф на бежевий, ціна тоді на 600 грн дорожча

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?