Всі категорії
Додати товар

Kao biore uv aqua rich watery essence 50 ml

530 грн
Опис

BIORE UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA+++ – лідер продажів та бестселер серед сонцезахисних засобів в Японії. Має легку текстуру і повністю зливається зі шкірою завдяки особливої технології “Water Encapsulation Tehnique”, що забезпечує перетворення
крем у воду при нанесенні на шкіру. Максимално комфортна легка формула, яка не залишає білих слідів та жирної плівки на обличчі. Засіб не тільки забезпечує максимальний ступінь захисту від ультрафіолету SPF 50+ PA++++, але й ефективно зволожує шкіру протягом усього дня. Завдяки гелевій текстурі легко лягає на шкіру, не вибілює, не забиває пори. Може бути використана як база під макіяж або самостійний продукт. Не залишає липкості.

Легкий водонепроникний флюїд на водній основі з вмістом безпечних хімічних сонцезахисних фільтрів нового покоління для надійного захисту шкіри від ультрафіолетового випромінювання, сонячних опіків, появи пігментації та передчасного фотостаріння. Формула, що містить гіалуронову кислоту, екстракти цитрусових та маточне молочко забезпечує високий рівень гідратації, м’якість шкіри та приємне природне сяяння. Не забиває пори, підходить в якості щоденного денного крема або праймера.
Активні компоненти:
Гіалуронова кислота – глибоко зволожує та підтримує необхідний рівень вологи у клітинах.
Комплекс хімічних сонцезахисних фільтрів – не окислюються під впливом ультрафіолету та не вимагають оновлення кожні 2 години. Ідеально підходить для щоденної рутини в умовах міста, коли перебування на відкритому сонці не перевищує 6 годин. Захищає шкірний покрив від шкідливого впливу сонця, допомагають уповільнити вікові зміни.
Маточне молочко – має потужні регенераційні здібності, постачає поживні речовини всередину дерми, чим забезпечує відновлення структури, активізує життєдіяльність клітин.
Рослинні екстракти грейпфрута, апельсина та лимона.
Містить інноваційну технологію Micro Defense, завдяки якій крем-гель наноситься і розподіляться по шкірі максимально рівномірно і залишається абсолютно невагомим, фактично уявляючи собою другу шкіру. Дуже швидко вбирається, має хорошу стійкість, не створює ефект парника і не скочується. Завдяки цьому на нього чудово лягає макіяж. Гіалуронова кислота допомагає утримувати вологу на поверхні шкіри та запобігає зневодненню.
Сонцезахисна есенція Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence містить фотостабільні фільтри останнього покоління і не вимагає обов’язкового оновлення кожні 2-3 години. Це дуже зручно, особливо за умов міста. Підходить для всіх типів шкіри. Для жирної та комбінованої шкіри можна використовувати засіб як денний крем. Для нормальної та сухої шкіри, наносите на денний крем для обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Міддл маркет Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?