Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисна есенція-крем d'alba waterful essence sun cream spf 50+ pa++++, 50 мл

950 грн
Опис

Есенція для щоденного захисту шкіри від сонця D'ALBA WATERFUL ESSENCE SUN CREAM має найлегшу кремову текстуру, швидко вбирається після нанесення і окрім сильних сонцезахисних властивостей (SPF50 + PA ++++) радує вираженими розгладжуючими, живильними й зволожуючими здібностями.

Засіб на 100% гіпоалергенний, підходить для шкіри з підвищеною чутливістю. Крем захищає шкіру від фотостаріння, приємно освіжає, робить її м'якою і гладкою. Склад засобу збагачений комплексом зволожуючих і тонізуючих шкіру компонентів.

Активні компоненти сонцезахисної есенції:

Екстракт білого трюфеля є джерелом вітамінів В, активно відновлює структуру шкіри, розгладжує, вирівнює, освіжає та зміцнює її. Знімає запалення та заліковує пошкодження.
Екстракт центелли азіатської попереджає появу зморшок та дряблості, надає пружність, зміцнює судини, нормалізує водно-сольовий обмін.
Екстракт портулаку підвищує швидкість загоєння пошкоджень, регулює водний баланс, знімає запалення і свербіж, служить надійною профілактикою вікових змін.
Ніацинамід запускає процеси клітинного відновлення, підвищує еластичність шкіри, вирівнює мікротекстуру епідермісу і бореться з сильними запаленнями.
Вітамін Е не тільки відмінно захищає від ультрафіолету, але і освіжає втомлену та суху шкіру, робить її м'якою і гладкою, надає пружність та здоровий колір

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
wowbeautywow
wowbeautywow
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?