Всі категорії
Додати товар

Антивіковий ліфтинг-крем з пептидами medi-peel peptide 9 volume and tension tox cream 50 g

735 грн
Опис

Поживний крем для обличчя MEDI-PEEL Peptide 9 Volume and Tension Tox Cream:

✅ Має виражений ліфтинг ефект, робить тонкі лінії та зморшки менш помітними, особливо навколо очей та в зоні носогубних складок, зменшує прояви гравітаційного птозу.
✅ Покращує текстуру та тургор, освіжає колір та вирівнює тон шкірного покриву.
✅ Відновлює тонус та еластичність шкіри, стимулює вироблення колагену, підтягує та зміцнює.
✅ Бореться з віковими змінами, покращує захисні властивості шкіри та коригує глибоку зневодненість.
✅ Має щільну текстуру, добре живить та зволожує.

У складі крему інноваційний пептидний комплекс Matrixyl 3000, він активізує репарацію пошкодженої шкіри, відновлює шкірну матрицю, стимулює виробництво колагену, еластину та гіалуронової кислоти в епідермісі, робить шкіру підтягнутою та помітно посвіжілою. Комплекс 9-и пептидів – забезпечують інтенсивну антивікову дію на дерму, повертають їй гладкість, пружність та молодість.

• Волюфілін у складі – унікальне досягнення французької компанії SEDERMA, активує мікроциркуляцію в шкірі, ущільнює її, робить шкіру більш пружною. Насичує шкіру майже всіма видами вітамінів.
• Гіалуронова кислота 8 видів працює на різних рівнях шкіри, створює захисний бар’єр, здатний не допустити дегідратації. Надовго зберігає вологу всередині, протистоїть трансепідермальній втраті вологи.
• Ніацинамід розгладжує зморшки і запобігає появі нових, підвищує пружність та еластичність, запобігає появі запалень та акне, освітлює пігментацію та загалом вирівнює тон. Регулює роботу сальних залоз і не допускає надлишкового вироблення шкірного жиру.
• Астаксантин має сильну антиоксидантну та протизапальну активність. Зміцнює захисний ліпідний бар’єр, забезпечує додатковий захист від пошкоджень, що викликаються вільними радикалами. Запобігає появі вікової пігментації та зменшує зморшки.
• Комплекс Multi Ex BSASM Plus™ (екстракт зеленого чаю, центели азіатської, солодки, розмарину, ромашки) заспокоює шкіру, знімає почервоніння та подразнення, освіжає та пом’якшує її. Сприяє загоєнню ранок та пошкоджень, має протизапальну дію.
• Амінокислоти запускають синтез колагену та еластину, відновлюють та загоюють шкіру, нормалізують водний баланс, борються з лущеннями та подразненнями. Забезпечують глибоке та тривале зволоження, сприяють утриманню вологи у глибоких шарах епідермісу. Відновлюють пошкоджений бар’єр, сприяють синтезу колагену та еластину, необхідних для регенерації та оновлення дерми.
• Кераміди – зміцнюють дерму і наповнюють її здоровим об’ємом і пружністю, сприяють загоєнню мікротравм, захищають шкірний бар’єр і утримують водний баланс.

💓 Крем омолоджує шкіру, повертає їй тонус, підтягує та формує гарний овал. Він насичує шкіру вологою та цінними речовинами, освіжає, надає здорового сяйва. Шкіра розгладжується, стає пружною та доглянутою.

➡ Спосіб застосування: після тонера та сироватки нанести необхідну кількість засобу на шкіру обличчя та рівномірно розподілити масажними рухами.

💓 50 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?