Всі категорії
Додати товар

Зміцнювальний ліфтинг-крем для шкіри навколо очей medi-peel peptide 9 shrink lif-tox eye cream

665 грн
Опис

Зміцнювальний ліфтинг-крем для шкіри навколо очей MEDI-PEEL Peptide 9 Shrink Lif-Tox Eye Cream має виражену ліфтинг-дію, відновлює внутрішню еластичність шкіри, згладжує зморшки, запобігає утворенню заломів. Інноваційний збалансований склад активізує синтез структурних білків, зміцнює й підтягує шкірну матрицю. Металевий аплікатор має охолоджувальну дію, сприяючи зняттю набряклості. Легка текстура крему добре вбирається, не залишає липкості, почуття стягнутості та дискомфорту.

З чим працює: зняття набряклості, ліфтинг-дія, зволоження, розгладження заломів.

•Shrink Complex у концентрації 9% — складається з дев'яти пептидів, SURRAN або екстракту спарасису курчевого, екстракту насіння бусенця звичайного та шавлії лікарського. Комплекс має потужну антиоксидантну дію, активізує синтез колагену й еластину, підвищує шкірний імунітет, підвищує тургор шкіри.
•Комплекс із 7 видів гіалуронових кислот і гідролізованого колагену відновлює водний баланс у клітинах шкіри, перешкоджає дегідратації, має антиоксидантну дію. Зміцнює шкірну матрицю, розгладжує дрібну сіточку зморщок, підтримує пружність і еластичність.
•Volufiline — запатентований актив, розроблений французькою компанією SEDERMA. Є витяжкою з Anemarrhena Аsphodeloides Root Extract. Завдяки здатності накопичувати ліпіди та збільшувати об'єм жирової тканини в шкірі, Volufiline відновлює внутрішню еластичність шкіри, «виштовхуючи» зморшки та розгладжуючи шкірну матрицю.
•Запатентований комплекс рослинного походження Mul ⁇ Ex BSASM має протизапальну, заспокійливу, імуномодулювальну та ранозагоювальну дію. Різко підвищує ефективність шкірного бар'єра. Забезпечує комплексне та збалансоване відновлення гомеостазу епідермісу та дерми. Рекомендований для догляду за запаленою, подразненою шкірою, для профілактичного та захисного догляду. SOS-догляд за шкірою, профілактика та купування УФ пошкоджень (гострих і гостроткових).
•Natural Protector — запатентований комплекс, що ґрунтується на комплексі рослинних екстрактів, який отримав сертифікацію ECOCERT за свою органічну складову. Екстракт кори білої верби, ферментований екстракт бобів, екстракт портулаку, екстракт листя орегано, екстракт кориці, екстракт шоломниці байкальської, екстракт кипариса в складі комплексу мають протизапальну дію, заспокоюючи та глибоко зволожуючи шкіру, відновлюючи її, а також нормалізуючи вироблення себуму, перешкоджаючи камедоноутворенню.

➡ Застосування: За допомогою металевого охолоджувального аплікатора нанесіть крем на шкіру навколо очей, круговими, масажними рухами. Також крем можна наносити на носо-губні складки.

✨ 20 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?