Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний сонцезахисний крем 3w clinic natural vita-moist sun cream spf50+ pa+++

220 грн -15% 189 грн
Опис

Виробник
3W CLINIC
Країна-виробник
Південна Корея
Об'єм
70 мл
Багатофункціональний крем 3W Clinic Natural Vita-Moist Sun Cream SPF50+ PA+++ надійно захищає від ультрафіолету (за допомогою міксу фізичних і хімічних фільтрів), сприяє зволоженню шкіри, а також освітленню пігментації.

Ключовий компонент крему — Токоферолу ацетат (вітамін Е) — це потужний антиоксидант, який перешкоджає виникненню вільних радикалів. У такий спосіб він знижує пошкодження клітин шкіри та сприяє уповільненню старіння. Він уповільнює передчасне утворення зморщок та інших недосконалостей. Знижує видимість пігментних плям і вирівнює колір обличчя. Зволожує й живить шкіру. Захищає шкіру від впливу сонячних променів

Спосіб застосування: Нанести на все обличчя та шию на останньому етапі процедури з догляду за шкірою. У разі тривалого перебування на сонці рекомендується оновлювати шар крему кожні 2 години.
Об'єм: 70 мл

Спосіб застосування: нанесіть крем на частини тіла, схильні до дії ультрафіолетових променів. Дочекайтеся повного вбирання. На обличчі розподіляйте крем рівним шаром від центру до скронь.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?