Всі категорії
Додати товар

Оригінал корея крем collagen 3 in 1 enough

270 грн
Опис

Зволоження+Антивіковий ефект+Відбілювання! Крем для обличчя та шиї 3 в 1 має “розумну” формулу, яка забезпечує оптимальне живлення та зволоження шкіри. Активні натуральні антивікові компоненти крему підвищують пружність і тонус шкіри, сприяють розгладжуванню зморщок і запобігають появі нових. В результаті шкіра виглядає свіжою та доглянутою.

У складі:

Колаген – зволожує і живить шкіру в найглибших шарах епідермісу, створюючи на її поверхні невидиму захисну плівку, яка не дозволяє випаровуватися волозі, покращує тургор шкіри, розгладжуючи та вирівнюючи її поверхню, підвищує пружність і еластичність, бореться з дрібними зморшками, освітлює пігментацію, усуває сліди втоми. Має ранозагоювальний, регенерувальний і заспокійливий ефект, має видиму антивікову дію, відновлює структуру шкіри.

Екстракт центели азіатської – стимулює синтез колагену та еластину, надає протизапальну дію, покращує мікроциркуляцію крові та зміцнює стінки судин.

Гіалуронова кислота – зволожує, живить і розгладжує шкіру, покращує колір обличчя, надає сяйва.

Спосіб застосування: наноситься на останньому етапі догляду за обличчям на очищену шкіру обличчя. Рекомендується використовувати вранці та ввечері

ОРИГІНАЛ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?