Всі категорії
Додати товар

Ліфтинговий набір mediderma 🌺

4500 грн
Опис

(star)ЛІФТИНГОВИЙ НАБІР З DMAE
від Меdiderma 💆‍♂️(star)
в новій практичній косметичці🤩

Набір містить:
1️⃣ ЛІФТИНГ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ
💥Препарат стимулюючої дії на основі DMAE з використанням інноваційних нанотехнологій, що дозволяють транспортувати активні інгредієнти, інкапсульовані в наносоми, у глибокі шари шкіри, що значно підвищує їх ефективність.

Запобігає та усуває в'ялість шкіри (старіння, сонячна інсоляція, втрата ваги тощо), розгладжує зморшки та зменшує їх кількість, зволожує та підтягує шкіру, підвищує пружність та покращує зовнішній вигляд шкіри. Ефект ліфтингу спостерігається відразу після нанесення крему🔥
50 мл

2️⃣ЛІФТИНГ - КРЕМ ДЛЯ ЗОНИ НАВКОЛО ОЧЕЙ
Зона навколо очей видає вік жінки, адже шкіра навколо очей - дуже чутлива, тонка і легко піддається впливу зовнішніх подразників. Тому і догляд повинен бути особливим!

Ліфтинг - крем під очка з ДМАЕ стимулює синтез колагену у фібробластах, підвищує вивільнення ацетилхоліна-нейромедіатора, завдяки чому шкіра навколо очей стає пружнішою та підтянутою !!!
15 мл

3️⃣ ЛІПОСОМАЛЬНА ЛІФТИНГ - СИРОВАТКА
"Шокова терапія" для шкіри обличчя! Здійснює профілактику та корекцію старіння.

Ліпосомований органічний кремній покращує тургор шкіри, а спеціально розроблений комплекс Filmexel здійснює антиоксидантну дію за рахунок нейтралізації вільних радикалів та гідруючого ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?