Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Антивіковий денний крем colostrum+

1675 грн
Опис

Антивіковий денний крем Colostrum+

Об'єм: 50 мл

Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам, цей крем для обличчя зменшує ознаки старіння, сприяє оновленню клітин шкіри та пом'якшує зморшки.

Нові креми підходять для всіх типів шкіри та всіх вікових груп, але найбільші переваги вони мають для вікової групи 30+. Вони не містять парабенів і, порівняно з оригінальною рецептурою, позбавлені консервантів, які після внесення змін до законодавства ЄС більше не відповідають чинному законодавству.

У новій формулі збільшено вміст натуральної речовини Колострум, що призводить до посилення позитивних ефектів, до яких відносяться:

позитивний вплив на регенерацію клітин шкіри

антибактеріальна та протизапальна дія лактоферину та лактопероксидази - запобігання запальним захворюванням та подразненню шкіри

позитивний вплив фосфоліпідів (жирів та органічних кислот), які дозволяють, зокрема, легше проникати діючим речовинам через верхній шар шкіри та подальше утворення ліпідної плівки (тонкого шару, який значно уповільнює випаровування води зі шкіри)

Креми також містять алое вера та олію макадамії, яка відома як потужний антиоксидант і запобігає пошкодженню клітинних мембран.

Наносити щоранку на чисту і суху шкіру обличчя і шиї, використовуючи косметичний шпатель, що входить в комплект, який забезпечує гігієнічне нанесення крему і дозволяє уникнути забруднення при роботі з ним.

ЦЕ НАТУРАЛЬНИЙ КОСМЕТИЧНИЙ ЗАСІБ.

Виробник: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Дерматокосметика
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?