Всі категорії
Додати товар

La roshe posay anthelios uvmune 400 сонцезахисний крем spf50+

699 грн
Опис

MEXORYL400, наш новий найефективніший УФ-фільтр проти найпідступніших УФ-променів: UVA ULTRA-LONG*

Цей зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя без ароматизаторів забезпечує максимальний захист від UVA+UVB+ультратривалих UVA-променів широкого спектру та забезпечує більшу стійкість шкіри. 
 
1/ Захищає шкіру від УФ-променів і глибокого пошкодження клітин. 
Сонцезахисний крем для чутливої ​​шкіри Anthelios UVMUNE 400 50+ містить новий фільтр MEXORYL400, який захищає шкіру від наддовгих UVA-променів до 400 нм. 
 
2/ Захищає шкіру від ультрафіолетових променів і окислювального стресу клітин 
Завдяки XL-PROTECT, запатентованій технології фільтрації, сонцезахисний крем для чутливої ​​шкіри без запаху допомагає захистити від появи вільних радикалів, відповідальних за окислювальний стрес клітин. за допомогою UVA і UVB променів.  
 
3/ Високотолерантний склад 
Цей зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя без ароматизаторів складається з еталонних дерматологічних активних інгредієнтів без ароматизаторів для максимальної стійкості до реактивної та чутливої ​​до сонця шкіри. Тому його можна наносити на тонку і ламку область навколо очей. 
 
Для пружної, комфортної та сяючої шкіри сонцезахисний крем Anthelios UVMUNE 400 без ароматизаторів збагачений гліцерином  , зволожуючим активним інгредієнтом, який забезпечує до 24 годин зволоження, і термальною джерельною водою La RRoche-Posay.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
kudriavceva
kudriavceva
Супер-продавець
Тернопіль
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари