Всі категорії
Додати товар

Антивіковий ліфтінг-крем medi-peel peptide 9 volume & tension tox

765 грн -6% 725 грн
Опис

Поживний крем має виражений ліфтинг ефект, робить тонкі лінії та зморшки менш помітними, особливо навколо очей та в зоні носогубних складок, зменшує прояви гравітаційного птозу. Покращує текстуру та тургор, освіжає колір та вирівнює тон шкірного покриву.

Відновлює тонус та еластичність шкіри, стимулює вироблення колагену, підтягує та зміцнює. Крем бореться із віковими змінами, а також покращує захисні властивості шкіри та коригує глибоку зневодненість. Засіб має щільну текстуру, добре живить та зволожує.

У складі крему інноваційний пептидний комплекс Matrixyl 3000, він активізує репарацію пошкодженої шкіри, відновлює шкірну матрицю, стимулює виробництво колагену, еластину та гіалуронової кислоти в епідермісі, робить шкіру підтягнутою та помітно посвіжілою.

Крем омолоджує шкіру, повертає їй тонус, підтягує та формує гарний овал. Він насичує шкіру вологою та цінними речовинами, освіжає, надає здорового сяйва. Шкіра розгладжується, стає пружною та доглянутою.

Підходить для всіх типів шкіри.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:
Амінокислоти - нормалізують вироблення колагену та еластину, надають пружність та еластичність, розгладжують шкіру, вирівнюють рельєф. Покращують колір шкіри, надають їй здорового сяйва та пружності.
Екстракт центели - має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз. Підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою.
Екстракт маткового молочка – зволожує та освітлює шкіру, зменшує видимість зморшок, покращує кровообіг та клітинний метаболізм, прискорює природну регенерацію.
Еластин – підвищує еластичність та гладкість шкіри, вирівнює рельєф обличчя. Зв'язує вологу в епідермісі та не дає їй випаруватися. Забезпечує шкірі достатній рівень зволоженості, запускаючи процеси самовідновлення та оновлення.
Гіалуронова кислота – проникає у глибокі шари шкіри та наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив та покращує пружність шкіри, попереджаючи раніше появу зморшок. Поповнює нестачу вологи та усуває зневоднення шкіри.
Кераміди - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал. Підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи та допомагають відновити шкіру. Позбавляють сухості, лущення.
Колаген – відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Покращує загальний стан шкіри: розгладжує та вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.
Ніацинамід (Вітамін B3) – сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори. Заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, виявляє зігрівальну дію та покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Пептиди – збільшують пружність та еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшують глибину зморшок та перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.
Волюфілін - унікальний актив, що отримується з кореня анемаррени, активно стимулює локальне накопичення жирової тканини, підвищуючи щільність і пружність шкіри, усуваючи провисання та розгладжуючи зморшки.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Після тонера та сироватки нанести необхідну кількість засобу на шкіру обличчя та рівномірно розподілити масажними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Мас маркет Міддл маркет Нішева Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?