Всі категорії
Додати товар

Комплекс для шкіри навколо очей estee lauder advanced night repair eye supercharged...

1750 грн -6% 1650 грн
Опис

Комплекс для шкіри навколо очей Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, 15 мл

Цена 1650 грн.

Зроблено в США

Термін придатності: Жовтень 2025 р.

Розкішний комплекс для шкіри навколо очей Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery створений американськими майстрами краси для дбайливого догляду за століттями. Завдяки поєднанню унікальної формули та активних компонентів він чинить виражене антивікове, відновлювальне та ліфтинг-приймання, усуває сліди втоми та недосипання, освіжає погляд і робить його відпочилим на вигляд.

Засіб мінімізує вираженість темних кругів під очима, знімає набряклість, оптимально гідратує епідерміс, тонізує його, бореться з видимими ознаками старіння, сприяє згладженню зморщок і підтягує контури повік. Екстракти морських водоростей, кавуна, яблука, ромашки, сої та берези вибілюють, усувають подразнення, омолоджують, насичують клітини корисними речовинами та вологою, виводять токсини, створюють захист від агресивних агентів навколишнього світу та деструктивної активності вільних радикалів.

Спосіб застосування

застосовуйте вранці та ввечері, щоб очистити шкіру навколо зони очей.

Вік: 30+
Призначення: відновлення, від зморщок, від темних кругів
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: США
Зроблено в: США
Об'єм: 15ml

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?