Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сонцезахисний крем spf50+ від 3w clinic, 70ml

230 грн
Опис

Крем INTENSIVE UV SUNBLOCK CREAM SPF50 PA+++ захищає шкіру від впливу ультрафіолету, попереджає утворення сонячних опіків, почервоніння та пігментних плям. Він швидко вбирається, не залишає липких та жирних слідів, проникає у глибокі шари дерми, зміцнює колагенові волокна, знижує кількість вільних радикалів.

В основі сонцезахисту бджолиний віск і бета-глюкан , вони відновлюють епідерміс, посилюють його захисні функції, утримують вологу в міжклітинному просторі, усувають лущення, нормалізують дихання клітин. Арбутин – освітлює та тонізує шкіру, покращує мікроциркуляцію крові, вирівнює тон, знижує трансепідермальну втрату вологи. Екстракт червоного женьшеню – регулює роботу сальних залоз, знімає почервоніння та подразнення, прискорює обмінні процеси, активізує регенерацію шкірного покриву. Гідролізований колаген - стимулює вироблення власного колагену та еластину, розгладжує зморшки, робить шкіру більш пружною, уповільнює передчасне старіння тканин. Екстракт алое - прискорює загоєння ранок та мікротріщин, живить вітамінним комплексом, зміцнює стінки капілярів та судин.
🔷️Застосування:
нанести крем на шкіру обличчя за 20 хв виходу на сонце. При перебуванні постійно на відкритому сонці рекомендується повторно нанести через 2 години.
🔷️Об'єм: 70 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: