Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем з центелою та м'ятоюthe saem eco earth cica sun cream

400 грн
Опис

Сонцезахисний крем з комплексом центелли і м'ятою для чутливої ​​шкіри The Saem Eco Earth Cica Sun Cream має м'яку формулу: активи засобу не закупорюють пори, не викликають подразнення та почервоніння, а м'яко доглядають чутливу шкіру, зміцнюючи захисний бар'єр.

В основі продукту фізичні сонцезахисні фільтри (оксид цинку та діоксид титану), які давно зарекомендували себе, як безпечний та гіпоалергенний засіб проти УФ-випромінювання.

При цьому склад збалансований так, щоб не залишати на шкірі білих слідів, а лише легко коригувати тон, делікатно освітлюючи.

Крем містить антиоксиданти, які захищають клітини від пошкодження, запобігають фотостарінню та зберігають пружність та еластичність.

Основні діючі компоненти:

Центелла азіатська утримує вологу в епідермісі, зміцнює бар'єрні функції, сприяє відновленню та загоєнню, знімає почервоніння, бореться з куперозом.
Екстракт м'яти перцевої зменшує запалення, звужує капіляри, тонізує, бореться з почервонінням.
Екстракт плодів шипшини звужує розширені пори, усуває лущення, живить і пом'якшує суху шкіру, загоює мікроушкодження, підвищує еластичність.
Екстракт листя майорану заспокоює, знижує вироблення себуму, має антисептичні властивості.
Екстракт листя чебрецю усуває роздратування, нормалізує функцію сальних залоз, має протизапальний ефект.
Підходить для нормальної та чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть достатньо крему на очищену шкіру, рівномірно розподіліть по обличчю, шиї та іншим відкритим ділянкам за 15 хвилин до виходу на сонце.

Об'єм: 50мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:
Цинк
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?